Vina IPS Teodosie – încrederea în oameni

 

După îmbucurătoarea veste, că în curând va ieși de sub tipar cartea ”Întâlnirea cu mine”, acest articol a căzut ca un trăsnet peste sufletul meu. 

De mai bine de o oră primesc pe chat link-ul de mai jos, alături de întrebarea: ce părere am?

Am ales să postez acest articol, pt a opri avalanșa de pe chat. Și dacă, pt cineva contează părerea mea, o voi spune. Cei care urmăriți pagina de fb și blogul, dar și cei care ați citit lucrarea ”Mai mult decât o carte – ADEVĂRUL”, știți că îl cunosc pe duhovnicul meu de mai bine de 20 de ani. De tânărul călugăr din imagine, nu l-am auzit vorbind niciodată. Dacă ar fi fost atât de ”preferat”, l-aș fi auzit măcar o dată povestind ceva, orice. Cât de bun ar fi, talentat, credincios, ceva. Nu am auzit niciodată numele călugărului respectiv și nici nu l-am văzut printre apropiații IPS Teodosie.

Eu cred că tânărul din imagine e, pentru duhovnicul meu, un călugăr ca oricare altul. Diferența dintre el și alții, este că are foarte mult curaj, ca să nu spun tupeu. Cunoscându-l destul de bine pe IPS Teodosie, îmi dau seama din imaginile respective, că nu este deloc confortabil cu atitudinea călugărului, dar în marea sa bunătate, cred nu a vrut să-l respingă. Nu știu ce și cui a dorit călugărul respectiv să-i demonstreze că este foarte apropiat de IPS Teodosie, dar asa ceva nu se face. 

Vina IPS Teodosie este aceea că are prea mare încredere în oameni… și de cele mai multe ori, în cine nu trebuie. De mai bine de 20 de ani îi spun același lucru: să nu mai aibă încredere în toată lumea, și primesc același răspuns: de ce mi-ar face rău oamenii? Din invidie, din ură, din răutate, etc. 

În privința fotografiei în care tânărul pozează ca un GIGOLO, dacă este adevărat că a fost preluată (după cum mi-au spus câteva surse), de pe un anumit site, atunci chiar trebuie ”debarcat”, pe de o parte, iar pe de alta, ce vină are IPS Teodosie, că individul a făcut o astfel de fotografie și a aruncat-o în mediul online? 

IPS Teodosie, este arhiepiscop, nu pedagog, paznic, etc. 

Călugărul preferat al lui Teodosie pozează ca un GIGOLO

1 comentariu

Of,of,of lumea care nu stie ce sa faca cu viața lor,da buzna in a altora !

Lasă un răspuns