Următorul pas

Nu mi s-a dat dreptul la replică, așa că, voi trece la următorul pas.

Solicitarea mea a fost trimisă și pe adresa oficială de e-mail a Arhiepiscopiei Tomisului, ca mai marele locului, să nu aibă motiv să spună că nu a știu ce se întâmplă în mediul online, că nu a știut ce face fiica lui duhovnicească, hoața, ”apărătoarea” domniei sale.

Individa a crezut că dacă se face mobilizare generală pt like-uri, mă intimidează? Nu. M-a făcut să am și mai multă determinare. Să vedem cu ce o vor ajuta like-urile în instanță. Ba dimpotrivă, o vor încurca. În acest fel voi aduce dovada că am fost denigrată, acuzată… în fața multor oameni. Ba mai mult, voi cere statistica de pe blog, iar până o voi acționa în instanță, vor fi și mai multe like-uri.

Și acum să privim niște imagini interesante!

e-mailul pe care l-am trimis pe adresa oficială a Arhiepiscopiei Tomisului

Like-urile, comentariile și distribuirile de la articolul în care mi se aduc acuzații grave

Like-urile ”poeziei” care nu are nici măcar cadența poezioarei ”Cățeluș cu părul creț”, dedicată Arhiepiscopului Tomisului, cu ocazia zilei onomastice. 

Eiii, aici se pare că, articolul ”Sexy Blogherița lui Teodosie a FURAT din magazine”, i-a încurcat planurile. Spun tot: se pare că, ar fi vrut să se mai dea în spectacol și să-i recite poezia în biserică, dar ghinion, a apărut articolul… și ar fi fost culmea nesimțirii ca Arhiepiscopul să mai permită un alt scenariu de 2 bani, în afară de cel cu tabloul ”icoană”.

Iată like-urile pt un alt articol !

Și iată o tânără hoață, studentă și apărătoarea unui infractor, la o fotografie cu ea, fără mâna între picioare, câte like-uri are, la o pagină de like-uri. 

Explicați-vă  discrepanța dintre nici 200 de like-uri și aproape 3.000! 

Așteptăm cu nerăbdare următorul articol, fie lacrimogen, fie în care să mai primim niște sfaturi de la Înaltpreasfințita hoață, să ne mai spună ce e josnic și ce nu și mai ales așteptăm lansarea ”magnificului” roman în care vom afla cum ”îngerul” a făcut minuni. 

Miercuri veți avea articolul promis.

Hoața acuză…

Solicit drept la replică

Sexy Blogherița lui Teodosie a FURAT din magazine

Citiți și vă cruciți!

1 comentariu

Mariana Ungureanu

va sustin!!!!!!

Lasă un răspuns