Un semn divin

      S-a întâmplat ceva miraculos. Abia acum mi-am dat seama cât de mult mă iubește Dumnezeu de m-a scos de sub influența extrem de nocivă a Arhiepiscopului Tomisului, chiar dacă prețul a fost o cumplită suferință.

      Vă mulțumesc, ”Eroul meu”! Ați făcut exact ce trebuia pt evoluția mea spirituală. Dacă nu m-ați scos brutal și fără nicio explicație din viața dvs. , deși aflasem cine sunteți cu adevărat, nu aș fi avut puterea să mă rup de dvs. Aș fi rămas toată viața ”fiica duhovnicească a Arhiepiscopului” și mi s-ar fi și părut o onoare, deși mă aflam, fără să-mi dau seama, în postura de slugă. Aș fi rămas cățelușul dvs., care ar fi răspuns mereu și mereu la comenzi și care, pus în lesă, v-ar fi urmat peste tot. Aș fi rămas sub ”protecția” dvs. care era, de fapt, o subjugare la care m-ați determinat să ader de bunăvoie.

     Nu vă urăsc, nu vreau să mă răzbun, mărturie stă timpul care a trecut și nu am făcut nimic împotriva dvs., dar nici nu mă voi opune semnelor care îmi vor fi trimise.

     E timpul să plătiți! Dumnezeu vă va opri din drum, atât pe dvs., cât și pe toți cei pe care i-ați antrenat în apărarea dvs., făcându-i să lovească în oameni pe care nu-i cunosc și despre care nu știu cât au suferit din cauza dvs.

     E timpul să plătiți pt tot răul pe care l-ați făcut și pt faptul că ați distrus vieți… fără milă. Dacă Dumnezeu va hotărî să fiți îngenuncheat prin mâna mea, nu mă voi opune.

     Nu întâmplător am cunoscut atâția oameni jigniți de dvs., nedreptățiți, distruși etc. Nu întâmplător m-ați aruncat de cealaltă parte a baricadei. Totul se întâmplă cu un rost. Mulțumesc celor care m-au primit atât de repede și fără rezerve în mijlocul lor. Ar fi putut crede că sunt ”sub acoperire”, m-ar fi putut suspecta de nesinceritate, dar nu au făcut asta, pt că cei nedreptățiți de dvs. sunt, de regulă, oameni foarte inteligenți. Oameni de caracter. Cunoscându-i, m-am convins că dvs. vă place să vă înconjurați numai de oameni slabi, pe care să-i puteți manipula, care să nu aibă niciun cuvânt de spus.

     Mulțumesc și preoților din Constanța care mă susțin din umbră și mă țin la curent cu ce se întâmplă acolo. Le promit că nu-i voi expune niciodată, pe ei, pe cei care îmi sunt alături acum. Celor care au făcut jocul Arhiepiscopului, nu le promit nimic.

       Acum sunt pregătită pt postarea promisă. Miercuri o veți avea.

     ”Eroul meu”, vă las aici o mostră de durere neapusă a unui om care, după ce a construit o biserică, a fost destituit de dvs., care din cauza dvs., a plâns de foame în casă alături de familia lui, care a înghețat de frig, care și-a pierdut, se pare, iremediabil, încrederea în oameni.

     Citiți și vă cutremurați de ce ați putut să stârniți în sufletul unui om!

     Bogdan Sava Înmormântare ? Acuma? Noooo, nici vorbă ! Moartea e cea mai ușoară ! Ăsta trebuie să fie chinuit, biciuit, torturat, să se târâie ca șarpele, să zbiere de durere, să ceară îndurare și să nu o primească, ci mai tare să fie zăpăcit în bătaie ! Doamne, ce ți l-aș mai spinteca pe porc !

Scrisoare deschisă – Bogdan Dumitrel Sava

A purtat iadul în el?

Hoața acuză…

2 comentarii

Mariana Ungureanu

cine nu va cunoaste cu adevarat,nu stie colaborarea dv cu Divinul,nu stie sinceritatea si corectitudinea,integritatea si puritatea dv in colaborare cu semenii!! si dv a ti fost lovita,ranita,tradata dar nu a ti procedat ca cei care v au ranit!!!! asa ca n are nici un drept ,dupa cum v a tratat sa ATACE!!!!!!!

Pojoran cammy daniela

Aveti lupta de dus cu Arhiepisopul TOMISULUI, cum am dus și eu fără rezolvări.Numai Bunul Dumnezeu va face dreptate!

Lasă un răspuns