Un alt Iuda răbufnește

 

Lucrarea ”Mai mult decât o carte –Adevărul”, încă deranjează.  Un alt Iuda, pe care l-a ajutat duhovnicul meu, răbufnește. Ce nu a înțeles el și n-au înțeles alții ca el, este faptul că eu nu vreau să conving pe nimeni că IPS Teodosie este sfânt. După atâția ani în care duhovnicul meu a fost târât, pe nedrept, prin toate noroaiele am simțit nevoia să scriu și eu. De ce? Pt că spre deosebire de mulți care au dat cu piatra fără să-l cunoască, eu îl cunosc de mai bine de 20 de ani.

Nu-mi permite timpul și deocamdată nici nu vreau să vorbesc despre Iuda care mi-a scris msg prezentat. Vă spun doar atât. Pe individ eu l-am recomandat duhovnicului meu cu rugămintea să-i găsească un loc de muncă. Am vrut să-l ajut, pt că se afla într-o situație foarte delicată. Fusese și pe la Mănăstirea Radu Vodă, unde și acolo i se întinsese o mână de ajutor. Acum furios că am scris cartea, vrea să scrie și el o carte cu mai multe personaje principale: duhovnicul meu, Arhiepiscopul Varsanufie, pr Nectarie starețul Mănăstirii Radu Vodă și preoții de la Catedrala Arhiepiscopiei Tomisului. 🙂

Îi doresc ”succesuri” să citez o clasică în viață, 🙂  dar mă tem că va avea parte de eșece, 🙂  asta așa ca să fim în ton cu ”succesuri”.     

 

1 comentariu

😂

Lasă un răspuns