Ultimele 10 exemplare din primul tiraj

Doar 10 exemplare din cartea ”Mai mult decât o carte – ADEVĂRUL”. Următorul tiraj nu știu când va apărea pt că am nevoie de o pauză. Timpul acesta al coletelor trimise către voi, a fost obositor, dar efortul a meritat, mai ales pt faptul că am primit astfel de impresii:

 

Am finalizat acesta superba carte in care am dat de doi oameni, bărbat și femeie, care au construit o relație mai presus de orice relație care o pot avea un bărbat și o femeie. 
O carte care m-a învățat cum să-mi inteleg neputințele și lupta interioară, să înțeleg că fiecare dintre noi ,dacă îl caută sincer pe Dumnezeu va primi un OM ca Înaltul Teodosie. 
În timp ce am citit cartea am avut parte de câteva episoade care mi -au arătat că această carte are un adevăr vindecator , care te îndeamnă sa o citesti sa faci ceva pt sufletul tău. Fiul meu de 1 an și 4 luni privește coperta cu Înaltul Teodosie, o sărută și se închină , indemnand pe tatăl său sa o citească, semn ca puritatea fiului meu cunoaste adevarul cărții știind că îl va ajuta pe tatăl său.
Cine vrea sa-si înțeleagă neputințele, sa fie mai blând cu el însuși și cu ceilalți, sa descopere o „iubire” a doua suflete unite in Dumnezeu o recomand cu toata inima celor care sunt sinceri cu ei și vor cu adevărat sa ajunga la o colaborare permanentă cu Dumnezeu.
Multumesc Înaltului Teodosie pt OMUL ce este și care mai presus de toate , SUFLETUL este cel care primeaza și scriitoarei Mihaela Ion pt curajul de a ne spune intimitatea cunoașterii propriului suflet. Multumesc si astept continuarea. – 
Cornelia Serban

 

Mare lucru e sa accepti pe cineva in neputintele sale dupa ce ti le intelegi pe ale tale!..dc?..pt ca atunci tu te simti in siguranta cu tine,acceptandu-ti greselile ,care de fapt sunt LECTII si emani energia aceasta in celalalti, ei absorbind-o se simt si ei in siguranta si indraznesc sa si accepte la randul lor greselile/neputintele lor si implicit pe ale celor din jur!!!!! toti gresim!! important e ca greseala e o experienta de unde inveti sa te ierti ca ai gresit si sa ierti!!! Asta e mica parte din ce am invatat din cartea asta care vindeca rani sufletesti! – Mari Ungureanu 

 

Lasă un răspuns