Ultima zi împreună -2

Înainte de a vă mai spune ceva, vă rog să priviți!

Statistică blog, astăzi la prima oră: 210 vizitatori unici, ieri – 1.083 vizitatori unici, total 399.916 vizitatori unici, în timp ce pe fb rar sunt mai mult de 30 de like-uri.

Ce ați simți, ce ați crede dacă ați fi în locul meu? 

Astăzi după o oră de la postarea articolului, 826 vizitatori unici

Sa va explic? A fost o pacaleala de 1 aprilie. Nu puteam sa va las nepacaliti 🙂 . Cu această ocazie am văzut o dată în plus că, atunci când omul se retrage sau și mai rău, după ce moare, devine tot mai interesant. Unii, care fac numai rele, nici măcar după ce mor, nu devin interesanți, ba dimpotrivă. 

Unora, astăzi, le-am dat motiv de bucurie, altora de întristare. Celor din urmă, îmi cer iertare.

Adevaratii prieteni ma vor ierta, stiu asta… 

Arhiereul trebuie să știe că nu plec. Povestea  merita continuată. 

Nu, nu plec sau cel putin, nu acum :).  Si daca as fi hotarat sa ma retrag, in urma mea ar fi ramas … Lumina. Iata un exemplu.

Multumesc mult  Cornelia Serban  <3 

Cornelia Serban Lumina care ati adus-o in întunericul meu va fi vesnic in mine. Multumesc si plecăciune pt un adevărat OM. Multumesc ca mi-ati fost alături . Multumesc ca ati facut aceasta munca cu mine GRATIS. VA IUBESC DIN INIMA. MIHAELA ION PRIMUL OM CARE S-A LUPTAT CU MINE CARE MI-A RĂSCOLIT INTERIORUL PT A AJUNGE LA OMUL DE AZI. MULTUMESC ESTE PREA PUTIN.

Și altul:

Azi sunt un om fericit datorita acestei minunate femei!

Ultima zi împreună

Pt voi, cei pe care v-am întristat – Parfum de magnolii

 

1 comentariu

M am gândit eu ca” coaceti” ceva,d aia am si stat liniatita sa vedem ce se intampla…intuiția nu m a înșelat!!! Intuiția pe care m ati învațat s o cunosc!!!🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗

Lasă un răspuns