”TU PLANGI DIN DISPERARE CĂ NU MAI VINE BANUL”

Până la scrisoarea promisă:

Citiți și priviți cu atenție imaginile de mai jos! Comparând… veți înțelege de ce urlă TeoDOSie să se deschidă bisericile… ca și cum ele ar fi închise. Măi, TeoDOSie, păi… dacă bisericile sunt închise, tu pe unde intri să te smiorcăi în direct? 

Foarte bune întrebările pe care ți le pune Leonard Coca. Poate răspunzi în fața conștiinței tale, pt că în fața Lui Dumnezeu va trebui să răspunzi… nu vei avea de ales.

Deci: imaginea nr 1 – așa arată TeoDOSie când dă cu pămătuful și când e înconjurat de proști. Abia atunci simte că e cineva, pt că în adâncul sufleului lui știe că e O MIZERIE.

-imaginea nr 2 – așa arată TeoDOSie când e… ca prostul… singur în biserică.

V-am spus că, noaptea, dacă e singur, face forme grave de depresie, (aveți link-ul mai jos) acum demonstrează ca e într-o gravă depresie… și pt a nu recunoaște asta, spune că oamenii intră în depresie dacă nu se deschid bisericile. Mincinos a fost și mincinos moare. 

Vă las în compania lui Leonard Coca. Punctează foarte bine anumite lucruri.

Iată:

TEODOSIE, VA VENI VREMEA CÂND AI SA PLÂNGI PE BUNE! MA, tie chiar NU ITI ESTE RUSINE? TU, tocmai tu iti pi3s*i ochii, care AI CRESCUT PRIN BIROURILE SECURITATII?!..

Dragii mei, așa arată un om care se forțează să plângă si sa impresioneze. Ce lacrimi? CE emotii transmise?..eu nu le am văzut si simțit, si ca mine, atatia altii.. DE ce nu plângi, domnule si pentru atatia oameni pe care i ai DISTRUS, pentru cei care s au SINUCIS din cauza ta, pentru cei pe care i ai condamnat sa mănânce din gunoaie, pentru familiile de preoți caterisiti (majoritatea nevinovati) TINE MINTE , LUMESCULE… TE VOR AJUNGE BLESTEMELE COPIILOR DE PREOTI  PE CARE I AI LASAT PE DRUMURI, COPII CARORA LE AI LUAT LINISTEA SI BUCURIA COPILARIEI, TE VOR AJUNGE BELESTEMELE PREOTESELOR DE SOTI CATERISITI, DAR SI A CELOR NECATERISITI PE CARE II JERMANESTI DE BANI NON STOP. LA ele te ai gandit?Doamnele preotese nu sunt si ele CINSTITE FEMEI CRESTINE, JEGULE ?! TEODOSIa, falsă lacrimare e un teatru ieftin..TU PLANGI DIN DISPERARE CĂ  NU  MAI VINE BANUL, TU PLÂNGI PENTRU TINE ca nu mai ai prostii de CRESTINI care să ti aplaude sceneta si carora sa le dai cu PAMATUFUL ala in ochi..Tu plângi, VAMPIRULE, ca nu poti sa te mai hranesti din energia lor..ei, bietii de ei, condamnați să ti asculte RAGAIALA ore n sir si predicile demodate si lipsite de sens, realism.. TE VOR MAI AJUNGE BLESTEMELE DOBROGENILOR care in simplitatea sau complexitatea lor, S au lămurit, de prea mult timp, CE CUTRA PERVERSA SI FALSĂ de om esti. Te vor ajunge BLESTEMELE minorilor si adolescenților pe care i ai târât in paturile tale MIZERABILE.. TE AI facut iar de ras cu petitiile tale..urmându te doar 600 de persoane din sute de mii cati are DOBROGEA.. si din ăștia 600 cred ca trei sferturi sunt preoții, dascălii, femeile de la lumanari..

VREI BANI? DE UNDE MA? TU NU VEZI CA LUMEA S A OPRIT, ca oamenii si au pierdut serviciile, ca oamenii au banci, făcturi, copii de hrănit, medicamente de luat? Lasa i in pace. Stiu sa se roage in liniste, in perioada asta aflată sub o Ordonanță militară. TU DE CE NU POTI FACE ASTA? Ai mai vazut vreun ARHIEREU care să zbiere ca tine, sa aibă asemenea tulburări de comportament?!..Tu, Care NU MAI ASCULȚI DEMULT DE NIMENI, uita te ma la Patriarh (Asa cum e si asta…)..L ai vazut sa faca crize de isterie?

BA, Patriarhul cu tot Sinodul întrunit este infailibil(nu poate gresi)..acolo se iau decizii sub influența Duhului Sfânt.. si apoi se comunica, se transmit doleante către Prefecturi..vii tu, un Derbedeu Disperat sa ti deschida tie Bisericile (de parca le a închis cineva de drag..) Sunt închise Bisericile din întreaga lume, nu numai a DOBROGEI. Te stiam pierdut in priviri, dar nu mi închipuiam vreodată că o să ajungi sa ai halucinații vizuale, auditive (auzi CRESTINI care ti plâng 24 h din 24 la telefon..)

Ai patat orice e in jurul tau, ai patat onoarea ARHIEPISCOPIEI, a orașului CONSTANTA, a părinților tăi, a tot ..ai ajuns o NULITATE, oamenii care au ținut la tine, de valoare, au plecat de lângă tine.. ai ramas cu câteva SCURSURI, făcute după chipul și asemănarea ta, care iti canta ÎNCĂ în strune… INCEARCA SA TI REVII..NU MAI TRAI IN REALITATI PARALELE.. Realitatea e aceasta, in care trăim noi, oamenii de rand care ne trezim dimineata si plecam la un servici amărât pt a aduce o bucată de pâine in casă, nu cea închipuită si creată de tine..

O sa rămâi în memoria colectivă ca un DERBEDEU CORUPT, CA UN HOMOSEXUAL și CA UN SECURIST…si e si firesc.. ASTA AI FOST.. EXPRIMAREA UNOR REALITATI CERTE NU INSEAMNA HARTUIRE . TE VOR MAI AJUNGE si BLESTEMELE Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnului PE care o sufoci cu Acatiste nocturne pline de formalism, pentru nenumăratele încălcări de canoane, pentru multimea faradeligilor si nedreptățile făcute celor din jurul tau , pentru ce ai reusit in viata ta vremelnică (de compatimit ), sa transmiți celorlalti: DISPRET SI NEINCREDERE, ÎNDEPĂRTARE DE BISERICA (SI DOVADA CLARA SUNT DOAR CEI 600…). Dacă ai avea un pic de bun simt si demnitate, ai pleca din Dobrogea și te ai retrage si din BISERICA, ducându te sa te pocaiesti , în puținele ti zile rămase, pentru toate nenorocirile de tot felul făcute..

NIMENI NU SE MAI SIMTE REPREZENTAT DE TINE.. PÂNĂ NICI PREOTII TAI..TUTUROR NE AI TRANSMIS GREATA, FALSITATE, IRITARE.

Am mai spus o si o repet, Arhiepiscopia își va recăpăta locul ei de cinste după DISPARITIATA TA.. SI DOBROGEA VA RASUFLA..Atunci, NIMENI NU VA MAI DORI SA SI ADUCA AMINTE DE UNUL CA TINE..

In timp ce Biserica a avut o atitudine corecta pe timp de PANDEMIE , respectând starea de urgenta si ordonanțele, Tu ai luat o razna in perioada asta.. Crezând că ești mai cu moț.. ei uite Ca Dumnezeu ti a mai dat o palmă peste barba aia nelegata.. Dar asa se intampla cand ai BOALA SEFIEI si Boala MANDRIEI.. iti mai da o lecție de SMERENIE si un Prefect… daca era psd in aria de guvernare, il zburai pe prefectul asta, nu i asa? Cum sa nu te asculte el pe tine? TEODOSIE, esti călugăr, MA..ai depus VOTUL ascultării, CASTITATII SI SARACIEI DE BUNĂVOIE..TOATE LE AI INCALCAT..numai pt astea ar trebui

Leonard Coca

sa fii CATERISIT SI EXCLUS DEFINITIV DIN BISERICA. N as mai fi intervenit, fiindcă nu am facut vreo fiXATIE, obsesie CU tine..dar nu pot sta imun cum vad ca in fiecare zi mai faci cate o prostie si ca te faci de ras..dar nu asta e problema. TU ESTI DE TOT RASUL DE CAND TE ȘTIU..Problema este ca ne faci de ras BISERICA ACEASTA CEA SFANTA, SOBORNICEASCA SI APOSTOLEASCA , din care si noi facem parte.

CINE ITI DA TIE DREPTUL, IERARHULE NEVREDNIC, SĂ VORBEȘTI IN NUMELE NOSTRU?!..CE, DACĂ EȘTI ARHIEREU (INCA…) POTI FACE CHIAR ORICE?!.. AI AJUNS VAI DE CAPUL TAU.. SI ASTA NU I NIMIC..CEEA CE VA URMA,VA FI IADUL PENTRU TINE… DOMNULE, RUSINEA BISERICII SI A INTREGULUI TOMIS

1.

2.

.INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI..

SCHIZOFRENIA,BOALA CU O MIE DE FETE ….

FEREASCA DUMNEZEU DE ASA CEVA…

CAM ASA TE SIMTI CAND DEZVOLTI O SCHIZOFRENIE SEVERA…TOTUL INCEPE CU O INSOMNIE CIUDATA…

ITI STRANGI FATA N PALME…TE CREZI EVA LUI ADAM…,DIN „grădina lui Mahomed „..
TI SE INCURCA VOCILE N CAP…NU STII PE CINE SI CUM VEZI..INTR UN FINal ITI ZICI :”TACI F*3a,în pu3@l&a…”..SI APOI,ADORMI SAU LESINI..nici tu nu mai stii….ferească Dumnezeu..Oamenii ăștia sunt printre noi si vor sa i credem…si SA i luam ca model.. MI E MILA..SA NE RUGAM CU TOTII. E MARE NEVOIE….

PSIHIATRI, PREOTI, CREDINCIOSI SA NE RUGAM CU STARUINTA PENTRU ASTFEL DE CAZURI GRELE..

Leonard Coca

Teodosie – forme grave de depresie

Lasă un răspuns