”Teodosu cel parșiv a văzut la Meteo…”

Printre cei care văd adevărul:

În lipsa ploii și a enoriașilor, preoții din parohia Negru Vodă, având în dotare microfon și stație de amplificare, au scos icoanele pe câmp, la marginea localității, nu departe de gunoaiele aruncate de săteni, și au invocat PLOAIA divină.
Evident, în prealabil, consultaseră prognoza INM și, aflând că zilele următoare vor fi înnorate și cu averse de ploaie, au băgat texte specifice!
Totul cu cea mai mare seriozitate și religiozitate!!!… – Constantin Cumpana

”Una din cele mai SINISTRE IMAGINI, SFINTE ICOANE așezate pe scaunele unde oamenii stau cu FUNDUL…,asta este credinta PORCULUI….

imagini din negru vodă, CONSTANTA.” – Leonard Coca 

 

Leonard Coca Ce mi s cur3bELE pe centura,ce mi s ăștia pe o margine de drum,în plin camp,rătăciți printre niste scaune…ei..urlând in realitatea lor paralelă..Duceți Va dra3u…lui..

George Ciulei Teodosu cel parșiv a văzut la Meteo ca urmeaza ploi si a dat dispoziție sa iasa preoții pe câmpuri, ca să creadă lumea ca datorita lor a plouat. Circ ieftin!!!
Rugăciunile pt ploaie se pot face f bine in Biserica sau Dumnezeu ii asculta si trimite ploaie, doar daca ies in camp???
Să inteleg ca daca vrei sa te rogi pt un gay, sa-l lumineze Dumnezeu sa se lase de practica asta, tu ca preot trebuie sa faci rugaciuni in casa-cloaca homosexuală a pacatosului, că altfel Doamne Doamne nu-ti primește ruga????

 

 Leonard Coca CIRCARI viclenie care traiesc in lumi paralele..

 

Marius Zaharia Dar pt ce îi trebuia microfon si stație de amplificare?

 

Cristian Volintiru Asta ma intrebam si eu 😆
ei nu cauta sa fie auziti de ‘mnezeu, ci de prostime…

 

 

Adrian Rotariu Mai bine adunau gunoaile alea , asa faceau ceva folositor !!

Moldovan Dan Mihai Niște paraziți

Mihai Gheorghiu SECOLUL XXI…. MAIMUȚOI PRAJITI

Ștefan Ciobanu Ce stil au, se uita la meteo mai intai si apoi ies 😆😆

 

Ligia Anania In ce secol trăiesc troglodiții ăştia????

Lungu Dorinel Asta înseamnă să fii mafiot ! Dobitoci o sa o ia de bună ca lencari au adus ploaia…..

PREOCUPAREA UNUI VREMELNIC PURTATOR DE CUVANT „omniscient”(atotstiutor),pe timp de PANDEMIE….trageți singuri concluziile… – Leonard Coca

Arhiereul minciunii

Lasă un răspuns