Teodosie

rău ai ajuns, mă… rău de tot. Să te plângi ca o muiere la o hoață stricată? Și măcar nu spui adevărul. Înaltpreasfințita hoață vorbește despre voi în toate articolele. Cine vorbea despre obsesie, când ea a luat, la propriu, notițe de pe blogul meu. Mi-a trimis cineva link-ul și-am leșinat de răs. Vorba cuiva: cea mai mare pedeapsă a individei e că ea crede ce scrie.

Tu îți dai seama ce faci? Îți dai seama ce-ți face? Nu. Dar îți spun că… e grav de tot. O să-ți explic, dar nu acum pt că nu am chef de un mizerabil ca tine. 

Până o să am ”chef” de tine, mai spovedește-te puțin la Înaltpreasfințita hoață, că văd că s-au inversat rolurile… AMĂRÂTULE.

Cine pe cine a sunat, mă, anul trecut? Tu pe mine sau eu pe tine? Păi, nu era bine să te înregistrez și imediat ce închideam tel. să fac înregistrarea publică? Ține minte ce-ți spun! Pe proști îi minți, dar pe Dumnezeu… NU! Și vei plăti… cumplit vei plăti… mai mult decât plătești acum.

Eu credeam că ești mai deștept, dar ești prost făcut grămadă și grămada are și vârf :))). Cum să o pui, mă, pe aia să scrie lucruri pe care le știam doar eu și tu? Scoase din context, evident. Bă, cu cât vreți să păreți mai interesanți, cu atât vă afundați mai mult. 

Hai, succes la spovedit! Poate îi spui și cum te rugai tu de mine, într-o anumită împrejurare, citez: ”vă rog, vă implor, nu v-a rugat nimeni niciodată așa cum vă rog eu!” Dar asta nu-i spui, căci, deh, eu sunt obsedata. 

Chiar așa, când îți întinzi barba cu placa și te uiți în oglindă, nu ți-e rușine de tine?

Și-ar vinde și sufletul…

Hoața acuză…

1 comentariu

Fătătura mediatică a Porcului (Natalița), acum, pe când încă se mai află în coapsele jurnalistice ale lui Tănăsexu, scrie cum vedeți. Interesant ar fi să-i recenzeze cineva delirantele și sublimatele ciprine tămâiate cu moscatele boncăluiri ale cerbiciei mitrofore de după intrarea la apă a Mache-velnicului său mecena. Când tutorelui tutei i se va topi inelul în lava mâniei lui Dumnezeu, toate orcile lui Sauron se vor împrăștia ca fumul unui vis urât, iar extaticei scriitoare cu mâna la călimară îi vor juca ochii în alte pixuri cu bărbi latreutice. Nazgulii din Permanență vor avea aripi de ceară și noapte nu va mai fi…

Lasă un răspuns