”TEODOSIE , UN NEVREDNIC PATAT DE O INCREDIBILA DESFRANARE !”

 Din mărturisirile șocante pe care le veți citi, pot confirma două aspecte și anume:

1. Da, în reședința lui Teodosie pot fi găsiți în permanență tineri între 16 și 22 de ani. 

2. Tot ce e relatat în legătură cu”Băiatul care nu a cedat…” cum l-a numit Leonard , este real. Acel preot, studentul de atunci, m-a sunat și pe mine, imediat ce a aflat că am întrerupt legătura cu Teodosie și mi-a povestit, printre altele, și fragmentul descris mai jos.

Citiți și vă minunați!

Leonard Coca:

”Ca o paranteza a ceea ce urmează să spun.. La cât am avut de suferit de pe urma lui TeoDOSie si a faradelegilor lui , nu credeam ca voi mai mai redeschide vreodată cutia Pandorei  ca sa pot spune lumii cate stiu , cate am vazut , cate POT DOVEDI…mi am zis. Mi e suficient ca am experimentat doar EU GRAVITATILE ACESTUI MIZERABIL, INFECT DE ARHIEPISCOP…..nu pot sminti crestinii Bisericii. Mi am zis atunci…si pusesem un lacăt, gurii mele si inimii mele, aproape ca a ruginit…imi veneau permanent in minte cuvintele regretatului Sergiu Nicolaescu : ” Rascolirea trecutului nu foloseste nimănui . Ce a fost a fost.. ” Si asa am facut…am tăcut..ani…sperând mereu ca acest Individ de pe malul mării se va îndrepta, se va pocai… Dar zadarnic am sperat…

Văzând , din umbră, căci continua in patimi sexuale, mândrie, rătăcire, din interior, parca vocea conștiinței , ma îndemna să nu mai tac..si de data asta , ma urmăreau parca cuvintele Parintelui Adrian Fageteanu : „Ce ti este mai de folos tie si celorlalti , sa taci sau sa vorbesti ?!..”

Și AM DECIS…sa vorbesc, văzând că nu mai este nici o șansă pentru RECUPERAREA și REABILITAREA porcului de la Poarta 1…fiindcă , NU POT SA FIU PĂRTAȘ la MIZERIILE LUI…nici aici , pe acest pământ vremelnic , dar nici in fata Judecății lui Dumnezeu… Asa ca hai sa evidentiem adevarata fata a acestui HOMOSEXUAL PERFID cu state vechi..( probele vor veni la momentul potrivit..)

                                          ***

Cand am facut cunostinta cu TEODOSIE, si am decis să rămân angajatul lui si sa raman alături de cel pe care l am simtit ca UN SFANT , am fost cazat la casa arhierească . Surprinzător , în casa urma sa il gasesc si pe un apropiat al meu , un tânăr student la teologie si pe care Arhiepiscopul il mai folosea, din cand in cand, pe post de sofer. Din respect fata de acest om , dar și pentru protecția lui ( căci TEODOSIE are influență in lumea interlopă și în casa conspiratiilor , plus o parte a Serviciilor Secrete, si e capabil sa ORDONE lichidarea lui ..) momentan , nu o sa i divulg numele..o sa l numim „Băiatul care nu a cedat…”..

Deci , eu am venit la o săptămână după acest băiat in casa arhierească.. Cat am locuit aici , am vazut multe , aflat multe.. Dar subiectul e… CEA MAI TRISTĂ ZI DIN VIATA LUI T3ODOSIE.

In casa aceea , se perindau permanent băieți , între 16 ani și 21 sau 22 ani..dar cel mai des , il vedeam pe Bogdan C. , un tânăr sofer, atunci , cel care urma să devină , în timp , mana dreapta a arhiepiscopului , cel care făcea toate jocurile in palat, cel care urma să devină la 20 si ceva de ani, Conferentiar Doctor Profesor Universitar (ulterior dovedit de instanța VINOVAT de plagiat si retrăgîndu i se toate titlurile..)

Observăm că e o apropiere ciudata uneori intre el si arhiepiscop , dar niciodată nu m am gandit, o secundă ca cel pe care il vedeam ca pe un Sfânt , putea fi capabil de cele mai nemernice orgii..

TEODOSIE a sperat mereu ca Bogdan se va călugări și vor fi împreună pana la sfarsitul vietii… probabil..Numai ca Bogdan C. , nu era atât de prost sa i miroasă basin65ile porcului toată viața si a decis ca sa se căsătorească , dar in acelasi timp si sa i rămână aproape (asa se explica faptul ca dupa căsătorie , lui Bogdan i se oferă toate privilegiile si rangurile )

Ziua in care s a căsătorit BOGDAN C. a fost ZIUA MORTII PENTRU TEODOSIE , cea mai neagră zi din viața lui . Nici cand a murit ” mămica lui ” (Cum o numea el ) nu a fost asa de Indoliata (Teodosia)…

La cununia care a fost făcută în Catedrala, a fost prezent și Episcopul de Tulcea , Visarion… Evident , la cununie,  undeva in spatele Bisericii am asistat si eu , dar și Băiatul care nu a cedat… Pe tot parcursul Săvârșirii CUNUNIEI, Teodosie de abia a scos 5 cuvinte si cateva ectenii… Visarion a condus toata slujba… De ce ? E simplu de dedus…

După nuntă , eu am plecat la casa arhierească.. arhiepiscopul a mers la Restaurant Colonadelor unde avea loc petrecerea… si unde era invitata si doamna Sofia Vicoveanca..

La cat a venit de acolo , nu stiu… Dimineata cand m am trezit, il gasesc pe amicul meu , Băiatul care nu a cedat…era obosit mort… L am întrebat :” ce ai mă , ti e rau ? „…mi a răspuns: ” sunt terminat de obosit , toată noaptea am cărat căni de ceai lui Teodosie „…

De la petrecere , probabil, TEODOSIE s a oprit si pe la palat , iar de acolo , nu a vrut sa mai ia masina..i a zis amicului meu ca vrea sa meargă pe jos , iar pe drum repeta continuu ca un papagal : de ce a făcut asta… Bogdănel… femeia asta nu e pentru el..

Ajuns acasă , s a schimbat in pijamale, si toată noaptea i a cerut acestui băiat sa i faca ceai.. scotea doar mana printre usa si plângea că un DISPERAT..

La un moment dat, acest băiat i a zis : ”nu mai plângeti , ÎNALTPREASFINTITE , nu s a terminat lumea aici” ..iar el repeta întruna: ”nu e pentru el… de ce a făcut asta???…”

A doua zi , în sufrageria casei arhieresti , arhiepiscopul a avut ceva invitați . Deși era gazdă, nu comunica, era pierdut…

La un moment dat , intra Bogdan C… Arhiepiscopul se luminează la fața , il pupa de față cu toti si ii zice :”băiatul tatii „( exact asa , nu am sa uit asta niciodată ).

După ce l-a pupat,  lasă invitații si iese cu Bogdan. Eu ma pregăteam să aduc felul 2 , mai comunicăm cu maica , una alta… Băiatul care nu a cedat.. imi zice sa raman eu ca el nu mai poate , ca toata noaptea a făcut ceai si merge sa stea putin întins…

El a plecat eu am rămas. Evident , arhiepiscopul, după un timp, se întoarce înapoi la invitați. Însă , ma cheamă băiatul si imi zice : ” mai , nu mi vine sa cred ce am vazut. Sunt șocat. Am mai auzit , dar nu credeam. Și când a bătut niște apropouri, la adresa mea, am crezut că glumește. Nu l-am luat în seamă „…

Vizibil tulburat, mi-a povestit ca, in timp ce mergea spre camera , camera lui era la subsol, pe hol, unde e întuneric , TEODOSIE nu a mai avut răbdare si a inceput sa-l sărute pe Bogdan…

Teodosie, de înfierbântat ce era , nici n-a observat că s-a deschis ușa. Dar Bogdan, care era și cu fața la ușă, nu știa cum să si tragă limba din gura Desfranatului … Băiatul care nu a cedat… si a vazut de drumul lui..spre cameră.. Eii , din clipa aceea, o săptămână a mai stat acel băiat in casa arhierească… Săptămână in care a fost amenințat si terorizat de Teodosie…si ca sa scape de el , dar și ca sa fie sigur că nu va vorbi vreodată, după facultate, l a făcut preot misionar si i a dat drumul in lume , așa in bătaia vântului, la voia întâmplării , doar ca sa i piardă urma… 

E preot , dar fără parohie…. pentru a supraviețui a fost nevoit să si deschida o afacere unde sa muncească cinstit….

 Eu am mai ramas o perioadă bună lângă arhiepiscop…si cand , nici eu nu am cedat presiunilor sale sexuale ..urma să mi se pregătească cele mai marsave înscenări, cele mai mizerabile despre care am mai vorbit…

Si am plecat si eu…TEODOSIE , CUR65VA PARȘIVĂ DESFRANATA , MURIBUNDULE , punga de oase ce esti , IADUL E PREA PUTIN PENTRU TINE !!! Tu stii , în sinea ta , ca tot ce am scris , e adevarat. Stii târâtură uscată si Rusinea Bisericii Ortodoxe !!!

La final , pentru bloggerita Loreta (bolnaviuta) , TACI DIN GURA ! NU ERAI ACOLO ATUNCI. Atunci RODEAI SUB CEARCEAFUL ISLAMIC LA SORICI TURCESC sau nici măcar atât, bine, dacă nu cumva ai început pe la vreo 12 ani, cum se aude că ai fi fugit de acasă!….

TACI SI TU , TANASESCULE ! NU E JOCUL TAU! PE VREMEA aceea dădeai târcoale Patriarhiei sa ti dai doctoratul în București , cu prețul Vânzării propriului tau ierarh !!! TACETI si voi , cei din grupul SUSTINATORII IPS TEODOSIE !!!…

Decat sa fiti platiti si sa acționati la comanda , executând ordinele unui NEBUN RATACIT , mai bine a ti face o catisma din Psaltire , în cămăruță voastră . V AR fi mult mai de folos pentru mântuirea sufletelor voastre ! PS : Despre CUM ISI URMAREA ARHIEPISCOPUL AMANTII , PRIN DETECTIVI și despre cum spovedea arhiepiscopul intr-un hotel cu usa fumurie ( fumurie inseamna că din camera nu vezi , dar de pe hol in camera , da…)…si despre altele… Cât de Curând.. Aaa , si inca ceva TEODOSIE , ca tot imi transmiți ca sunt un lalaitor pe facebook si daca am curaj, sa vin sa ti vorbesc in fata..da ,TE ANUNȚ CA AM SA VIN !!! NU MI E TEAMA DE TINE SI NICI DE AMENINTARILE ! NU MI E TEAMA DE MOARTE ! SI NICI DE MAFIA DE CARE ESTI INCONJURAT !!! MI AI BĂGAT TATAL IN MORMANT !!! AI UCIS SI ALTI OAMENI NEVINOVATI , CRIMINALULE !!! IAR PENTRU ASTA NU TE IERT , CHIAR CU PRETUL MORTII MELE !!! TÂRÂTURA BOLSEVICA , SFARSITUL TAU E MAI APROAPE DECAT CREZI !!!..”

Deși Leonard Coca are pregătit, pt mâine, și fragmentul următor, vom mai amâna o zi. Jurnalistul Constantin Cumpana a fost avertizat: ”Ai grijă!”. Nu dorește să publice domnia sa, pt că nu vrea să pară că se victimizează. Mi-a lăsat, totuși, câteva detalii ca în cazul în care pățește ceva, să le fac publice. Eu am decis să le public mâine, nu atunci când s-ar putea să fie prea târziu. 

Confesiunile unor colaboratori

 

 

Lasă un răspuns