Teodosie… ți-e rușine că ești țigan?

Vezi, amărâtule, cum Dumnezeu nu doarme?

După ce ai spus că sunt vrăjitoare, aș fi putut să-ți dau niște replici foarte dure, dar am considerat că e mai bine să tac și să aștept… o vreme… fiind sigură de faptul că Dumnezeu nu rămâne dator.

Și iată … Leonard Coca știa nu doar lucrurile pe care le știam și eu, dar mai știa și ceva în plus.

În timpul celor 20 de ani în care m-am spovedit la Teodosie, prima dată, am auzit de la un coleg de-al lui că… Porcu… e pe jumătate țigan. Nu am luat în seamă și nici nu mi-a păsat. Pt mine era ”sfântul” coborât din icoană.

Mai târziu, mi-au spus și alții același lucru, precizând: să am grijă că țiganul tot țigan e și în ziua de Paști.

Din nou… nu mi-a păsat. Pt mine, nu reprezenta o problemă, din moment ce am avut și am prieteni țigani încă din copilărie, iar printre ei sunt oameni absolut minunați.

Primul semn de întrebare pe care mi l-am pus asupra acestui om, a fost ziua în care m-a trimis la ”vraciul” din Alexandria, care ”tămăduia” cu ajutorul radiesteziei (link-ul mai jos), dar pt că aveam foarte mare încredere în el, m-a prostit foarte repede.

O parte dintre problemele familiei din care face parte, le știam încă de la început, mai ales pt faptul că eram prietenă cu una dintre nepoatele lui, un om minunat de altfel, de care Teodosie nu vrea să audă de ani de zile. De ce? Nu intru în detalii.

Când eu îi povesteam fascinată despre ”Eroul meu” și îi spuneam că e mare binecuvântare să ai printre rude un așa om, ea îmi spunea… invariabil:

-Asta crezi tu. Nu e deloc așa și nu e cel ce pare că e, dar nu vreau să-ți stric visul, căci poate față de tine joacă… impecabil… rolul de sfânt. Te vei trezi la realitate la un moment dat și sper să poți înfrunta și accepta adevărul.

Mă dureau rău aceste cuvinte, rău de tot.

Îi spuneam, evident, lui Teodosie, iar el… zâmbea, atunci, credeam… timid, dar acum îmi dau seama că zâmbea nervos și-mi spunea să nu o iau în seamă pt că ea se răzbună pe el, deoarece nu o lasă să trăiască așa cum vrea … că nu o lăsa să fie, citez: ”destrăbălată”. Adică râdea de nepoata lui, da? Despre asta vorbim… în timp ce el era prostituata șefă.

Și pt ca postarea aceasta să nu fie masivă, mă opresc aici cu promisiunea că voi reveni asupra acestui subiect.

Vă las în compania lui Leonard Coca. Lectură plăcută! :)))

T3oDOSie , TU CARE TE TE TRAGI DINTR O FAMILIE DEPRAVATA , TI E RUSINE CA ESTI JUMĂTATE TIGAN ?

Dragii mei , după cum a ti observat , timpul , activitățile mele , hotărârea de a nu mai investi timp intr un I65NFECT care nu vrea să se îndrepte, m au determinat să mi canalizez atenția spre alte lucruri cu adevărat importante .

Si totusi , nu pot sa tac complet cand observ că încearcă să fie ceea ce nu este ..

Mărturisesc că i am cunoscut o parte din rudele lui , unii nu l suportau deloc…

Astăzi vreau să evidentiez , originile nesănătoase ale unui expirat care își neagă apartenența …

Mărturisesc că informațiile sunt foarte sigure , unele poate nu prezintă o noutate , dar merită evidențiate pentru cei care nu le cunosc .

După cum bine știți , t3odosie alias porcu , provine dintr o familie cu 17 copii . Si asta nu i o rusine pentru nimeni . Neamul acesta românesc a avut in istorie cazuri asemănătoare , oameni proveniți din familii numeroase, fii de țărani , care au dat valoare culturii românești și universale .

Din tagma Bisericii dau exemplu pe Patriarhul Teoctist , venind la rândul lui dintr-o familie cu 11 copii . dar intre familia Arapasu si cea a lui por3cu , e o diferenta uriașă .

T3odosie nu numai ca nu a dat valoare la nimic , dar a distrus tot ceea ce era deja valoros in jur lui ..

In fine , să revenim la subiect . Tatăl lui macedon ( teo ) era țigan , iar mama lui româncă Si asta nu i o rusine , nu fac ură de rasă , am intalnit țigani deosebiți si CURATI la viata mea . Rusine este cum a apărut PE LUME ACEST NEDORIT DE NIMENI pe acest pământ..întâmplător, in jeg , facut probabil după o zi de coasa in care omul mai bea un vin si seara nu mai știe ce face cu nevasta..

Tatăl lui teo  era un mare cur3var , umbla la multe femei , țigan zlatar , acordeonist , de ala , stiti voi..

Pentru a lua o totusi de nevastă pe mama lui ,pt că nu-l putea scoate din depravarea lui, aceasta din urma cu bunica viitorului monah de o noapte…, au fost la o mănăstire , au luat aghiazma si l au stropit ( si tu stii asta Arhiepiscoape la fel de bine ca mine. .)..si , chipurile aghiazma a facut minuni .

A luat o de nevastă pe biata femeie . Si rău a facut bunica lui . mai bine nu l ar fi stropit cu nimic . Astfel nu s ar fi născut în Univers , un D3rbe3deu , distrugător de suflete si drumuri .

Unul din frati, cand a venit din armată , a întrebat o pe muma-sa cine i copilul nou nascut . iar biata femeie a inceput sa zică ca e al vecinei , al unei verișoare etc..numai ca fratele a stat mai mult in permisie si a vazut cand il alapta .

A fost foarte iritat ca l a facut de ras , reproșandu i mamei ca el trebuia sa aibe copii , nu ei la vârsta lor .

De rușine și de durere a plecat de acasă 3 zile. A stat prin munți pt a-și reveni din șoc. De aceea , acest frate Nu l a suportat si nu l-a iubit NICIODATA , chiar dacă teo l a băgat în n combinații cu fundatia lui CASA proco…

O altă soră a lui T3oDOSIE, nu a fost căsătorită niciodată , canta ca si tatăl lor la acordeon , dansa pe mese, se destrăbăla cu diverși etc.

Atunci cand teo a ajuns MARE VRAJITOR și ” VLADICA ” i a cumpărat un apartament , apartament care urmă sa devină plin de orgii … și nu orice orgii… in casa ei observându-se mereu femei ..deci , o LeSBIA3$nA GET BEGET .

Alta soră , din București e deja cunoscută de mulți ani ca VRAJITOARE , la usa ei observându se mereu broaște moarte si alte semne…

O soră dintre cele multe, necăsătorită vreodată, nici ea, nu a vorbit cu el ani buni din motive numai de ei știute

OBSERVATI CATE CIUDATENII II LEAGA PE FRATI ? Si unii si altii se joacă cu blestemele si farmecele , iar ăsta chiar le foloseste in Inviere…

Cu una din surori nu vorbeste de foarte mult timp.. Din neamul asta DEPRAVAT mă mir si eu cum au apărut așa multi ” nepoței ” ..pe care unchiul teo si i insuseste si chipurile , sub pretextul că vrea să i ajute , ii plasează la hoteluri din Constanța si nu numai…

Cam astea s, pe scurt,  rădăcinile lui Macedon Por$#cu… T3oDOSie , DEPRAVAREA din propriile ti rădăcini completată de propria ti depravare dobândită de a lungul anilor , ti au ucis personalitatea , cu toate doctoratele tale !!! din tine , trecatorule muribund , a rămas doar O PARTE ANIMALICĂ , ea te va urmări pana o mierlești de moarte bună sau te vor duce altii la ABATOR….

 

Încerci să ti negi identitatea , fugind de un trecut care se reflectă în atitudinile tale . Pana si mamei tale i a fost rusine cu tine , BĂ , apoi fratelui , Tac-tu barem il inteleg , nu a știut ce a facut …in fond , specific țigănesc , deci , plus , minus pentru el…apoi RUSINEA bucureștiului , a DOBROGEI , A preoților si creștinilor..după ce că ai fost fatat la mișto , ai devenit si GA65Y pe deasupra..

da , mă știu că nu există așa ceva , „EXCLUS ” , vorba ta ..sau ” NU ESTI ZDRAVĂN „…da , mă , cand ai dreptate ai , recunosc , nu există bulangii si poponari , există doar T3oDOSie si Goethe . …

Bucovina a dat pe piață un GUNOI , nu o ființă iubitoare de Dumnezeu si de semeni , nu a dat pe lume un copil … Ci unul care urma să devină RUSINEA LUMII , A SINODULUI SI A TOT CE I IN JUR .

Un demodat viclean și perver$s , cu un discurs specific a unui bărbat ( mă rog , mult spus…) frustrat de propria i venire pe lume , de propria i existența plină de ură și de singurătate , unde Hristos lipsește cu desăvârșire..

Bă T3eODOSie , măcar dacă ai fi citit codul etic al țiganilor si il aplicai , puteai să fii mândru de unde provii..dar tu ai apărut , in Cocina din deal , cum iti scriam si altădată , așa , accidental si in MIZERIE si tot la fel ai să ne părăsești , cu RÂTUL fix in acelasi rahat…

Esti un model social negativ , cu comportament mafioto _ țigănesc…mă rog , tie iti place printre interlopi si casa conspiratiilor. .stii tu ce zic..o sa ma fortezi o data sa ti i pun pe tavă pe toti cei din clanul nedumnezeiesc in care iti învârtiti HOITUL si unde esti plimbat ca o domnișoară , cu masina , de la un restaurant de lângă casa de cultură pana la hoteluri din jurul constantei …asa , la miezul nopții , cum iti place tie..

Asa se intampla când vii de unde vii…si nu ai o cultură și educație.. deci cum putem să ti cerem imposibilul , să fii tu un tip civilizat ..te comporți ( esti) .. ca un parazit care ti ai pitit demnitatea arhierească în propriul erotism , tot NOCTURN..

Deci , cam asta esti TEO DOS…Nimeni nu poate să mai creadă în tine , nici bietii preoții tăi care te au reclamat recent la cancelaria Sfântului Sinod ..te las înconjurat de aceleași scursuri ..

Respect vei avea de la oamenii curați doar vazandu te că ti schimbi viața …greu pentru tine , dar na , speram… Doar asa mai ai sanse la mantuire , tu , ăsta din neam de lăutari , vrăjitori , dansatori pe mese , etc , etc , etc…

POCAIESTE TE SI TE ÎNDREAPTĂ , TIGA64NE…schimbă te ..nu mă , nu in pijamale..cum iti place ție…SCHIMBĂ TE IN BINE …dacă mai poți..nu te pierde in continuare printre straduinte belicoase si pe un drum mlastinos al lucrurilor mărunte…OF , OF , OF…macedoane , macedoane…păcat de tine… A , tot respectul pentru cuvântul MAMA , mama i mama , indiferent cum e , n am nimic cu nevinovată femeie , Dumnezeu s o odihnească , dar daca s ar putea da timpul inapoi ,

 

Leonard Coca

 pe mama ta saraca, ce a crescut un VAGabon3D , as plăti o să te fete , inc o dată , dar , MAI BLOND….

Teodosie… se droghează?

Scrisoare deschisă

Lasă un răspuns