Teodosie… te avertizez!

După cum am spus, în câteva zile sau poate chiar astăzi, vom avea cartea <<„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos>> 

Știu sigur că vei face cumva să intri în posesia ei.

Dacă n-ai bani, pentru că, deh, trebuie să-i plătești pe cei mai iscusiți juriști pe care i-ai căutat, dar care te contactaseră deja :))))))) (ești prost făcut grămadă și mincinos de te miri și tu de tine), deci dacă n-ai bani să plătești cartea, ți-o dau gratis.

Nu te ameninț, te avertizez! Dacă ai ceva de spus în legătură cu ce vei citi, SPUNE TU! Îți promit că, dacă îți vei pune traseiștii apărători-trădători-apărători să dea vreo replică în legătură cu acea lucrare, MĂ VOI OCUPA DE TINE LA MODUL CEL MAI SERIOS! Nu vreau să fac asta, dar dacă mă vei obliga, o voi face. Nu uita ce ți-a zis unul dintre colegii tăi: NU AM SPUS NICI UN SFERT DIN CE AȘ PUTEA SPUNE și adaug: nu am dat nimic din ce aș putea să dau. Ai ceva de spus, spune! Nu am nimic împotrivă, dar spune tu, nu-ți pune „avocații” navetiști! Nu mă aduce în punctul în care nu doar să te invit la o confruntare publică, ci să fii obligat să avem o astfel de confruntare.

Ți-am spus și repet: după ce voi publica lucrarea „Mai mult decât o carte – Adevărul”, volumul 2, nu vreau să mai știu de tine, asta în cazul în care vei sta în banca ta.

În altă ordine de idei, am văzut că iar cânți refrenul „credincioșii m-au sunat” și te-au pus să dai autoritățile în judecată. (Tu ești singurul sonat, pardon, sunat… după cum se vede. Ai spus că ai avut 700 de apeluri pe zi. Dacă ai fi vorbit un singur minut la fiecare apel, ai fi stat la telefon minim 12 ore pe zi. Asta e la fel cu cele 7000 care s-au transformat 12000, apoi în 15000 de nume pomenite la Paștile Blajinilor. Nu există un om mai mincinos și mai penibil decât tine. Realitatea este că ești disperat după bani, dar nu ești prost să recunoști). Detalii și despre alte minciuni, găsiți pe pagina de fb a lui Daniel Ion.

Zici că te-au sunat credincioșii. Care credincioși, mă? Ăia care „te sunau” când urlai să se deschidă bisericile? Păi, să-ți amintesc, să ne amintim câți au fost la prima ta slujbă cu public! (video mai jos). Aaa, pardon, ai avut dansatoarea care a făcut senzație.

Tu nu vezi că nu-ți merge nimic!? „Dumnezeu le stă împotrivă celor mândri”, dar tu ai uitat asta.

Deci, nu uita ce te-am avertizat. Nu glumesc. Sper să vrei să ai sărbători liniștite, măcar din partea mea.

Teodosie se încurcă în minciuni

 

Lasă un răspuns