Teodosie se încurcă în minciuni

Pentru că n-am chef să scriu prea mult despre individ, dar nici nu pot să nu punctez anumite lucruri, articolul acesta va fi destul de scurt.
Am văzut că vrea să se ia la trântă cu autoritățile. Îi e dor de procese… Așa că a stat el strâmb și s-a gândit și mai strâmb și a zis: ia să dau eu autoritățile în judecată, pentru că nu-mi dau voie să adun naivi la peșteră, iar eu am nevoie de bani.
Zis și făcut. Priviți imaginea de mai jos! Ascultați-l pe mincinos! Vorbesc în versuri :))))) Caută juriști pricepuți, care deja l-au contactat :))))))).

Acum, dacă tot l-au contactat, de ce i-o căuta? I-o căuta prin buzunare să le ia banii sau prin serviete să le fure buletinele? :))))))

La individul acesta m-am spovedit? Bătută în cap am mai fost… Intrând în logica lui, cred că l-am căutat pe cel mai „iscusit” duhovnic… și… ce să vedeți… el deja m-a contactat… :)))))
Auzi, măi, Teodosie (TeoDUSie, vorba domnului jurnalist Constantin Cumpănă), dar când ai facilități din partea autorităților, atunci sunt bune? Nu le mai dai în judecată?
Te-ai ramolit de tot. Nici să minți nu mai știi. Ziceai că mint, că mă contrazic și… ai ”demonstrat” comparând fragmente postate de mine, dar din momente diferite.

De câte ori ai zis ceva de mine, ți-a dat Dumnezeu peste gură, dar nu vezi, pentru că ești orb sufletește. Tu „demonstrează” în continuare că „mint”! Poți face asta până la publicarea volumului 2 al lucrării „Mai mult decât o carte – Adevărul”. Atunci să te văd, pentru că acolo sunt descrise evenimentele în ordine cronologică.
Oricum, pentru tine și cartea <<„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos>>, carte tipărită cu binecuvântarea Preasfințitului Galaction, va fi o mare surpriză.

Și dacă tot zici, ragi, grohăi… că mint, te invit la o confruntare publică! Ți-am mai lansat odată această invitație și ai tăcut ca mortul în păpușoi, dar știi să mă ataci prin navetiști între apărători-trădători-apărători. Hai, să vedem care minte! Eu vreau o confruntare publică. Tu vrei?

George Ciulei : Vedeti ca omu’ cauta cei mai iscusiti juristi, care deja l-au contactat…🤪😂

Ziua păcălelilor

Datorită lor mai sunt ortodoxă!

Lasă un răspuns