Teodosie… s-a răcorit

Bietul de el… a rămas așa înfierbântat… de la înmormântarea lui Pimen. Bine, el e înfierbântat tot timpul. Vă dați seama ce a fiert că nu a fost lăsat să se dea în spectacol? Dar… de ce draga mea Teodosia ai fiert așa? Trage o dublă cu înmormântarea lui Pimen la Constanța și ai rezolvat problema. Uite, Părintele George Ciulei, spune că ai dreptate: 

Are dreptate.

 

Nu a mai fost timp la înmormântarea lui Pimen sa spuna si Teodos 2 cuvinte

 

Se grabea Pimen sa intre in groapa si nu mai era timp

 

In 10 min se închidea Raiul

Si se ”interzia”. :)))

Ori nu ți s-a permis din lipsă de timp, ori n-ai fost lăsat intenționat, hotărăște-te! 

TeoDOSie, văd că te mănâncă limba să dai ordin să se scrie despre Mitropolitul Teofan. Fii atent ce-ți spun! Dacă te pune tatăl tău dracu să-i dai ordin gunoiului să scrie ceva despre Mitropolitul Teofan, te calc în picioare! Înțelegi?

Ai spus despre mine tot felul de prostii, poți să spui în continuare, pt că la un moment dat, toate se vor întoarce împotriva ta, dar… dacă-ți pui gunoiul să scrie ceva despre deosebitul Mitropolit, nu mai țin cont de nimic. Deși scriu pe fugă, îți spun acum de ce nu te joc în picioare… deocamdată. Pt că (vezi link-ul de mai jos) m-a rugat un arhiereu, altul decât Mitropolitul Teofan, să mai am puțină răbdare și mi-a și zis până când.

I-am promis că aștept până la data respectivă, nicio zi în plus, dar dacă îmi pui răbdarea la încercare, s-ar putea să nu mă mai țin de promisiune.

Stai liniștit că o să grohăi la parastasul de 40 de zile, pt că oricum nu scapă de tine. După ce că ți-a permis să vii, putea să nu-ți permită, din cauza restricțiilor, acum îl ataci subtil, că ”te-ai răcorit”.

Ești un mizerabil. Câți arhierei au fost, mă, la înmormântare? Te-ai gândit că i-ai luat locul unui arhiereu din Mitropolia Moldovei care ar fi vrut să slujească și domnia sa la înmormântare? Nu te-ai gândit, pt că ești de-o nesimțire ieșită din comun.

Cu restricțiile care sunt, Mitropolitul Teofan ți-a permis să mergi la înmormântare și tu acum îl ataci subtil. Bravo, mă! Păi… de ce nu l-ai dat la o parte să conduci tu slujba? Că doar te-a durut de Pimen, cum mă doare pe mine acum de tine. ”Te-a durut” pt că te lăsa să-ți faci de cap la așa-zisa ta mănăstire. Ajungem noi și acolo.

Până atunci, îmi anunț urmăritorii că, luni vom avea două episoade: ”deosebita” spovedanie de la restaurant și povestea celor doi membrii ai Coralei Armonia, pe care Teodosie îi săruta pe gură… față de ceilalți angajați.

Prima destăinuire aparține lui Leonard Coca, iar cea de-a doua aparține unui apropiat de-al lui Teodosie.

Auziți! ”Am avut și eu ocazia să mă răcoresc”… Mi-e silă!!!

De ce îl urăște Teodosie pe Mitropolitul Teofan

De ce m-am oprit?

Lasă un răspuns