Teodosie – Iuda care îl vinde și pe Patriarh?

Încă de la începutul acestui articol vreau să precizez faptul că sper ca, după această postare, să nu mai fie nevoie să revin pe subiectul <<Teodosie>> până la publicarea lucrării „Mai mult decât o carte –Adevărul”, volumul 2. Cu această ocazie vă rog să nu-mi mai adresați întrebări în legătură cu acel nimic îmbrăcat în arhiereu.

Motivul pentru care scriu acest articol este unul care deja mă obosește și care văd că ia amploare de la o zi la alta.

După publicarea materialului „Teodosie mi-a cerut să adun informații compromițătoare despre preoți, ierarhi și Patriarh!”, am primit o mulțime de mesaje, fie cu întrebări, –  care aveau același punct comun, și anume se cereau detalii despre ce am aflat și până unde după ce Teodosie mi-a cerut să adun informații despre preoți, ierarhi și Patriarh -, fie cu multe alte noi amănunte despre strategiile mârșave ale lui Teodosie.

Pentru multele întrebări care duceau în zona dezvăluirilor despre ce informații știe Teodosie de la mine, nu voi vorbi. Nu am de gând să atac Biserica și pe ierarhii ei pentru <<urâciunea pustiirii>> care a ajuns în scaunul înalt.

Preoții și/ sau ierarhii respectivi nu mi-au greșit cu nimic, ba, dimpotrivă, eu le-am greșit lor dându-i, în numele “ascultării”, în mâinile unui nemernic. Acesta este unul dintre motivele pentru care nu voi vorbi despre subiectele respective public, voi vorbi doar cu preoții și ierarhii implicați.

Un alt motiv la fel de important este acela că, eu nu am misiunea de a scoate la lumină greșelile oamenilor Bisericii, eu am misiunea de a aduce bucurie oamenilor.

Pe făgașul nedorit pe care mă aflu acum am fost aruncată de Teodosie, care – deși, după cum am mai spus, îi transmisesem public faptul că l-am iertat -, a continuat să mă atace.

Și pentru că vreau să închei cât se poate de repede acest articol și acest subiect (sper să mă lase și Teodosie), vreau să vă mai spun doar atât. Teodosie nu se dezminte. Ceea ce mă punea pe mine să fac, îi pune acum pe alții.

Printre mulțimea de informații am primit una demnă de menționat (nu că celelalte nu ar fi importante, dar aceasta e cea mai importantă). 

Spun “se pare că” (și asta ca să nu spun că sigur) Teodosie l-a vândut deja pe Părintele Patriarh Daniel.

Spun din nou “se pare că” urmează să apară un material despre Catedrala Mântuirii Neamului, prin care, cu ajutorul documentelor contabile din ultimii 10 ani, să se încerce anihilarea Patriarhului.

Cei care pregătesc materialul de unde credeți că au documentele respective? De la Teodosie prin interpuși. Odată ajunsă la mine această informație, Teodosie are două variante:

1.Să oprească materialul…  dacă mai poate.

 2.Să ne arate cât de mârșav este încercând să-l înlăture pe Patriarh în speranța că, la “popularitatea” pe care o are, va deveni Patriarh. Că e nebun de legat și că uită că Patriarhul e ales de Sinod, și că ai lui colegi știu cine e “domnișoara” perversă, e partea a doua.

Pe această cale îi aduc la cunoștință Preafericitului Părinte Patriarh Daniel că unul dintre cei care are acces la documentele contabile ale Catedralei Mântuirii Neamului este prieten cu Teodosie și are nume dendromorf, de cartier bucureștean.

Teodosie mi-a cerut să adun informații compromițătoare despre preoți, ierarhi și Patriarh!

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

2 comentarii

Eu zic ca prostul si-a intrecut masura. Acum lucrurile stau cam asa: autonomie ca autonomie dar sa il lasi pe Teodosie sa se dea in stamba este periculos atat pt BOR cat si pentru staul asta. Asta vinde toate informatiile catre Rusia, informatii ce le cumpara cu bani grei veniti tot de acolo pe filiera ANETA BADIU consul la Chisinau. TRADATOR!!!

Mariana Ungureanu

Uau,ce e în biserică!!!

Lasă un răspuns