Teodosie a vrut să oprească Liturghia în toată Arhiepiscopia Tomisului

Caz fără precedent în istoria omenirii! Un ierarh (?!?), cu ocazia unei mari sărbători a ortodoxiei, a vrut să oprească Liturghia în toată Arhiepiscopia Tomisului. Ceea ce nu a reușit pandemia, ceea ce nu a reușit să facă Stalin, ceea ce nu au reușit alți conducători atei, reușea un nimic de o jumătate de metru cu mitră cu tot. (E bine Teodosie când râde cineva de tine? Că tu râzi de toată lumea.)

Omul e dement. Clar. Problema este că mai e ÎNCĂ în funcție. Și altă problemă este că proștii care îl susțin nu văd acest lucru. O altă problemă e că Patriarhul PARE că-l susține. 

Individul, deja nebun de legat, a emis, în data de 26.11.2020, o circulară (imaginea mai jos) prin care îi obliga pe toți preoții și monahii ca, în data de 30.11.2020, cu ocazia sărbătorii Sfântului Andrei, să părăsească bisericile și să meargă după scursura omenirii, pe un câmp, unde, ca PREOȚI, să stea de decor și să se uite la el.

Deși vreau să mă debarasez de acest subiect, nu pot întoarce spatele oamenilor batjocoriți de individul acela cu mitră, dar fără scrupule și fără Dumnezeu.

Imediat ce a fost emisă circulara, în mai puțin de o oră, m-au contactat 75 de preoți, rugându-mă să public acel ordin stupid conceput de un scelerat. Nu m-am grăbit din 3 motive.

1. aveam de făcut colete pentru dragii mei cititori care au comandat deja cartea <<„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos>> ;

2. m-am gândit că dacă la mine au apelat 75 preoți, circulara va ajunge sigur și în presă, ceea ce s-a și întâmplat;

3. am vrut să văd reacția sceleratului după ce acea circulară va ajunge în presă.

Și am văzut. Speriat sau probabil contactat de Patriarh, a revenit cu un comunicat de toată jena, în care spunea că s-a înțeles greșit (comunicatul mai jos). Cum, mă, s-a înțeles greșit? Hai să citim împreună! ”Bisericile parohiale din cuprinsul Arhiepiscopiei Tomisului vor rămâne deschise pentru ÎNCHINARE ȘI RUGĂCIUNE INDIVIDUALĂ” și mai sus, scrie clar „toți preoții”. Ori ești mai prost decât prevede legea, ori ne crezi pe noi mult prea proști. Orice ar fi în capul tău, te-ai făcut DIN NOU de râs. 

Alooo, susținătorii diliului, voi știți să citiți? Înțelegeți? Nu vă e rușine să susțineți un mincinos de talia lui? De fapt, „cine se aseamănă, se adună”.

După ce Teodosie m-a lovit ca nimeni altul, un călugăr îmbunătățit mi-a spus:

– De-acum s-a terminat cu el. Ai să vezi! Ai răbdare. Va fi din ce în ce mai anarhic, se va face tot mai mult de râs, va fi din ce în ce mai neliniștit, până într-o zi, când Dumnezeu va ridica de tot harul de la el și, public, va face gafe care nu-i vor mai permite să rămână în funcție.

Și iată că așa e. După cum se vede, devine tot mai incapabil de a lua și de a susține o decizie, are momente în care fie rostește cu mare greutate unele cuvinte sau, și mai rău, spune altceva decât ar fi vrut să spună. Să ne amintim numai de: „În numele Tatălui și-al Fiului și-al Sfântului DOI” (link-ul mai jos), se dă tot mai mult pe față cât de mincinos este etc.

Teodosie, te ajunge din urmă suferința ÎPS Lucian, pe care l-ai nenorocit și pe care eu credeam (manipulată de tine) că l-ai salvat.

Astăzi vorbeam cu jurnalistul Constantin Cumpănă. Printre altele am amintit și de tine. La un moment dat m-a îndemnat să te caut să vorbim. Contrariată l-am întrebat de ce îmi spune asta. 

– Pentru că este într-o mare foame de iubire. El n-a fost iubit nici în copilărie, nici în adolescență, nici mai târziu. Nu a fost iubit niciodată. Tu pentru el ai reprezentat semnul normalității. Pe tine te-a iubit cel mai mult, dacă o mai fi iubit pe altcineva. Cu ce altă femeie a mers el în mașină, cum a mers cu tine? Ce altă femeie a stat cu el noaptea, cum ai stat tu? Caută-l și vorbește cu el! Poate mai există o șansă de îndreptare. 

Același sfat mi l-a dat și Daniel Ion, pentru că noi, „ăștia din club”, nu te urâm. Tu ne urăști pe noi! Ai demonstrat asta prin așa-zisele articole instrumentate de tine.

Nu, nu te voi căuta! Nu știu ce ai simțit pentru mine și nici nu mă mai interesează. Nu voi trece NICIODATĂ peste cuvintele îngrozitoare pe care le-ai spus la adresa mea. Nu voi trece NICIODATĂ peste faptul că m-ai târât prin tot noroiul, nevinovată. Și prin mâna cui? Dar ai văzut cum Dumnezeu nu doarme? Ți-a servit gustul trădării, iar întoarcerea e… fără valoare. Tu știi bine asta. 

Ai avut șansa să lași loc de „bună ziua” în decembrie 2019, când m-ai sunat și ai solicitat să ne vedem (link-ul mai jos), acum, după câte mi-ai făcut, NU VOI MAI ACCEPTA SĂ MĂ VĂD CU TINE.  

Când mă gândesc la cum te-am cunoscut, cum credeam că ești, în ce hal ai ajuns și cine ești de fapt… mă apucă plânsul.

Te-am divinizat, omule!

Voi spune asta ori de câte ori este nevoie. Mă uitam la tine ca la Dumnezeu și tu ce ai făcut? Te-ai urcat cu picioarele pe sufletul meu. Când te-am cunoscut, mă vedeam rămânând lângă tine până la sfârșit, aici și dincolo, în veșnicie.

Credeam că vei ajunge un bătrân frumos, un ierarh căruia să-i sărut cu evlavie mâna îmbătrânită.

Credeam că vei ajunge ierarhul blând și bun pe care să-l caute oamenii, nu el să se roage de oameni să vină după el.

Credeam că vei ajunge bătrânul ierarh care să aducă pace unde e tulburare, nu tulburare acolo unde e pace… 

Dacă mai scriu mult, cum credeam că vei fi și în ce hal ai ajuns, o să plâng sigur. Așa că mă opresc aici. 

Teodosie, amărâtule, pe ce cărări ale iadului ești?!?

M-a sunat Arhiepiscopul Tomisului

Șocant!!!

„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos

 

https://www.facebook.com/ion.mihaela.1654/videos/vb.100006289363988/2565610250325262/?type=3

Lasă un răspuns