Teodosie

ține-ți proștii acasă!

Pt că sunt un om rațional și corect, nu vreau să pun pe seama ta și lucruri pe care, poate, nu le faci. Iau în calcul și varianta că, s-ar putea să nu-l cunoști pe individul care a scris comentariul de mai jos, dar poți să-ți delegi o slugă să ia legătura cu el și să-i spună să tacă. Nu e pt prima dată când îți ia apărarea și mă acuză, ba, mai mult, văd că acum mă și amenință. Fă-l să înțeleagă faptul că îți face mai mult rău decât bine.

În schimb… dacă hoața mai ridică râtul, te sfâșii! Înțelegi! Că pe aia tu o pui. Ai demonstrat asta. În rest, pt că e doar rest… poate să te laude, să te canonizeze, să te ia acasă… NU MĂ DERANJEAZĂ. Ba dimpotrivă, mă bucur când văd că e una mai proastă decât mine. Dacă nu ar fi apărut hoața, aș fi intrat în depresie. Aș fi crezut că sunt proasta lumii, care s-a lăsat înșelată de un diavol atâția ani. Măcar eu n-am avut dovezi că ești un infect, n-am știu că dai lumea în judecată în timp ce grohăi ”iertați și uitați…”, n-am știut multe… 

Au dreptul să vorbească despre mine și despre atitudinea mea DOAR cei care știu cât am suferit din cauza unui diavol ca tine, darrr… încet, încet, Dumnezeu te va pune la punct.

Până atunci… nu mă provoca! Nu uita că NU MAI AM MILĂ DE TINE… DELOC!

În legătură cu blestemul, tu ești blestemat în fiecare secundă, nu doar de oamenii pe care i-ai nenorocit, ci și de faptele tale. Individul se numește… după cum vezi. Potolește-l!

Costel Macarie Atentie sa nu cadeti poate aveti nevoie sa va ridice cel care-l ocarati in fiecare zi blestemul de Arhereu este foarte rau ????

Pomelnice pe email și banii în cont.

Arhiereul minciunii

Nu-mi mai țineți predici!

Lasă un răspuns