Susținătorii lui Hrisostom Filipescu agresivi și mândri ca și idolul lor

 

În urma articolelor al cărui personaj principal este Hrisostom Filipescu, am fost jignită în fel și chip de susținătorii lui atotștiutori, agresivi și mândri. Vorbesc de cei care s-au exprimat aici. Poate există și oameni de bună-credință care au fost înșelați de un om care minte frumos, care vorbește despre iubire neavând niciun pic de iubire, care se preface a fi smerit, dar în care clocotește mândria etc.

Una dintre înflăcăratele admiratoare m-a întrebat ce beneficii îmi aduce adevărul? Înțelegeți? Pt ei, pt cei care sunt învățați să trăiască în minciună, adevărul este o povară. Și eu mi-am apărat și îmi apăr duhovnicul, mai ales pentru faptul că se spun foarte multe neadevăruri despre Înaltpreasfinția Sa, dar nu am fost niciodată violentă și nu l-am apărat jignind pe cineva. Calitatea celui apărat se vede din atitudinea celor care îl apără.

Pe cei care sunt ”îngrijorați” pt mine că aș fi ”proastă, mândră, frustrată, etc”, îi anunț pe acestă cale că nu mă regăsesc în cuvintele lor. Sunt foarte mulțumită de viața pe care o am, am învățat să fac lucrurile în așa fel încât să nu am regrete, mi-am învățat și îmi învăț lecțiile atunci când sunt de învățat, am făcut curățenie în viața mea și voi face în continuare neacordând spațiu și timp celor care mă jignesc gratuit și nu numai. Accept orice opinie spusă în limita bunului simț, ca drept dovadă nu șterg comentariile care au un limbaj decent, chiar dacă semnatarii nu sunt de acord cu mine. În schimb pe cei care folosesc cuvinte obscene și jigniri, îi blochez.

Înflăcăratelor admiratoare și înflăcăraților admiratori ale/ ai lui Hrisostom Filipescu, le recomand mai bine să-și folosească energia pt a se ruga pt idolul lor, decât să o irosească jignindu-mă.

Iată-l pe ”părintele” vostru!

Deci prima parte a visului meu s-a adeverit.

Pt Hrisostom Filipescu oamenii sunt niște jucării

 

1 comentariu

Si eu gandesc la fel. GANDESC. Si asta e important.
E clar ca urmareste ce se vorbeste despre el, inclusiv pe pagina de FB, pe care el insusi o scrie. E nebun sau nu? Mai degraba e un soi de dorinta de a intra in atentia publicului, de a deveni erou public, prin ceea ce face. E nebun? Intr-un fel da, pentru că în cadru bisericii, nu se parvine asa, nu asa se obtine mai mult. Dincolo de biserica, poate deveni un soi de erou national. Dar un erou de mici dimensiuni, trecator, neimportant. Un erou al CĂRUI FAPT? E pur si simplu o copilarie ce face. Păcat. Imi sună a prostie, de fapt. Mandria si prostia sunt bune surori. Se putea afirma si altfel. Are talent la scris, la vorbit, la vrajit poporul. Dar ce face, nu-i va fi de bun augur. Da, are dreptate NU E NEBUN, STIE FOARTE BINE CE FACE!!!! Vrea putere si popularitate. Insa sa nu uite ca ARSENIE BOCA, PAPACIOC, ARGATU, si altii nu le-au obtinut astfel, ci prin HAR. Prin HARUL SFANTULUI DUH.

Lasă un răspuns