Sunteți pregătiți?!

Prieteni și neprieteni, v-am spus că pregătesc o surpriză. Printre stările adunate, trecând peste cuvinte greu de îndurat (mulți dintre voi știți despre ce e vorba), printre zile fericite și uneori printre zile și prin zile bulversate de alții, mi-am făcut timp și pentru ce urmează să vă anunț.

Sigur, sigur nu vă așteptați la o astfel de „figură”.

A fost o perioadă grea, perioadă în care, nevoită fiind să răspund atacurilor nedrepte din partea celui pe care l-am crezut duhovnicul meu, unii s-au îndepărtat de mine, fie pe motiv că nu voiau să afle adevărul, fie pentru că nu voiau să accepte adevărul…

Un apropiat îmi spunea că situația asta m-a făcut să-mi pierd mulți prieteni… Eu spun că nu am pierdut pe nimeni. Am câștigat. Cei care s-au îndepărtat de mine… nu mi-au fost niciodată prieteni. Și spun că am câștigat, pentru că abia acum am văzut cine mi-e prieten cu adevărat.

Prezența scăzută de pe Facebook nu mă derutează deloc, pentru că văd ce se întâmplă pe blog. Acolo este realitatea care mă motivează să merg mai departe trecând peste toate obstacolele aruncate în cale.

Zilele viitoare sau poate… cine știe… chiar mâine veți afla despre ce surpriză e vorba.

Rămâneți pe recepție, dar… pregătiți-vă totuși!

Sigur vă voi surprinde.

 

1 comentariu

💎❤😇😘😘🙏🙏

Lasă un răspuns