Subiect tulburător…

Menționez că personajul principal nu are legătură cu vreun arhiereu pe care îl cunosc. Povestea acestei cărți este una foarte interesantă, pe care, din cauza oboselii, nu o pot spune acum.

Titlul cărții îl veți afla în momentul în care voi începe să postez zilnic, așa cum v-am obișnuit.

Vă mai anunț că voi posta public o vreme, după care voi face un grup închis, în care vor avea acces doar cei care își asumă urmărirea acestui subiect, nu și cei care mă urmăresc din umbră. Voi proceda așa, ca drept dovadă că nu sunt colecționară de like-uri, în schimb, și aici ca și în viața reală, cei care îmi sunt prieteni să demonstreze asta, nu să stea ascunși după ”copac”.

Promo

Arhiereul și-a pus engolpioanele pe masa din anticameră, și-a lăsat dulama în cuier și a intrat în dormitor. Fără strălucirea veșmintelor și a mitrei, îmbrăcat în cămașă și în pantaloni, ca orice bărbat de rând, l-au năpădit gândurile, amintirile… Din slava în care era în cursul zilei, de pe covorul roșu pe care călca în timp ce i se cânta ”Pre stăpânul și arhiereul nostru…” , în dormitor, ajunsese el, omul plin de temeri, de frustrări, de neîmpliniri, de întrebări fără răspuns… și peste toate acestea, îl lovea cu brutalitate amintirea acelui copil mort…

2 comentarii

Felicitări, ce bn!

Încep emotiile-pupic.

Lasă un răspuns