Stop it!

I don’t want revenge.

”The weak can never forgive. Forgiveness is the attribute of the strong.” – Mahatma Gandhi

După publicarea articolului ”Teodosie – capitol încheiat”, am fost ”impulsionată”/ incitată cu tot felul de mesaje și telefoane. Argumente peste argumente.

M-am gândit să le scriu un mesaj scurt, în limba engleză, poate sunt mult prea ”evoluați” și nu înțeleg limba română. 😊

Să mai încerc o altă variantă: Un uaerv ăs ăm nubzăr! Poate scris ”în oglindă”… ”evoluații” înțeleg. 😊.

Cineva mi-a scris: ”În timp ce dumneavoastră menajați un mizerabil, el caută și găsește proști care să-i aducă laude. Iată! Poate asta vă face să-i dați peste nas și să publicați volumul 2 al lucrării Mai mult decât o carte – Adevărul” Și mi-a trimis un link de pe librăria online cartepedia, unde noua carte despre Teodosie este și la ofertă 😊 😊 😊. 

Și eu am comandat cărți de pe librăria online cartepedia, dar nu am dat de ”minunata” carte. Cred că s-a ascuns de mine 😊 sau poate nu era pe site… la momentul acela.

De data asta, trebuie să recunoașteți, Teodosie a făcut o ”mutare” deșteaptă. Dacă nu a mers cu mine, dacă nu am continuat să scriu/ susțin că este sfânt, dacă nu a mers nici cu altcineva, s-a gândit să apeleze la un lingău din sistem. Acela îi dă garanția că o carte în care este descris ca fiind sfânt, va rămâne ”mărturie pentru canonizare” 😊😊😊.

Bravo, Teodosie! Asta trebuia să faci de prima dată, nu să-mi sugerezi mine, chiar dacă am stat 20 de ani lângă tine, să scriu o carte despre sfințenia ta. Că ceea ce scrie cineva din afara sistemului… e mai valoros și mai credibil, și asta e adevărat; că tu știi că ei te mint… și asta e adevărat, dar tu ești obișnuit să trăiești în minciună. Toată viața ta e o mare minciună, așa că… dacă mai e una în plus… nu prea contează. Sau… ai ajuns la vârsta la care contează?!   

Nu vreau ”să-i dau peste nas”, nu mă interesează viața lui, nu mă interesează cine îl laudă și nici cum îl laudă. Și dacă s-ar publica o carte pe zi despre el, nimeni și nimic nu-i va șterge faptele odioase. Voi, cei care așteptați să mă răzbun pe el, asta nu vreți să înțelegeți. Nu înțelegeți că are nevoie să fie lăudat tocmai pentru faptul că se simte PREA VINOVAT, PREA ÎNCĂRCAT CU ATÂTEA ȘI ATÂTEA GUNOAIE. Lauda din partea oamenilor îl face să-și spună, mințindu-se: ”Uite, dacă ei mă laudă, înseamnă că nu sunt atât de rău…”  Și nu vreți să mai înțelegeți faptul că, în spatele goanei nebune de a se expune, își ascunde goliciunea sufletească, vidul interior. Un nefericit care este gol în interior… va simți nevoia ACUTĂ de expunere, de validare din partea oamenilor.   

Și pentru a vă opri din avalanșa de argumente, care credeți că m-ar putea face să continui cu subiectul Teodosie, vă spun că, indiferent ce ați zice și ce mi-ați trimite, nu mai citesc nimic. Dacă mă sunați și deschideți subiectul, vă închid telefonul în nas. Sper că de data aceasta înțelegeți că vă blochez toate porțile. Am foarte multe proiecte frumoase, înălțătoare, folositoare, nu îmi voi consuma energia pentru rebuturi.

Și pentru că tot este ultimul articol în legătură cu acest subiect, pe care nu l-aș fi scris dacă nu ați fi pus atâta presiune, vreau să public și comentariile celor care au reacționat la articolul ”Teodosie – capitol încheiat”. Comentariile pot fi găsite pe pagina mea de Fb.

Pentru timpul acordat, pentru gândurile bune, pentru susținerea și înțelegerea celor care au lăsat un semn… le mulțumesc!

Îmi pare rău că nu am avut timp să răspund, dar dovada că am citit toate comentariile… este aici:

Costi Constantin

parerea mea este ca cel putin pt acest asa zis Ips nu ati fost doar o unealta – ati servit si pt niste scopuri mistice din cele inversate – adica v-a parazitat energetic , v-a mancat din energie, din darurile nonmateriale date de Dumnezau dvs viata aceasta, de parti de suflet, atat el cat si ocultii mai mari de deasupra lui , miroase de la acesta ca face parte dintr o miscare oculta – de la mare distanta ;aceste furturi – daca nu invatati sa le remediati si rascumparati cumva spiritual – e posibil sa va afecteze major in viata urmatoare

Petra Popa

Poate te vei gândi mai bine și totuși vei publica cartea! Multă sănătate și liniște sufletească!

Turcanu Aurelia

Mai bine renunți la tot si ai grija de sufletul tău, cat inca mai este timp-esti un suflet plin de iubire si frumos, cu experiențe minunate- iarta din tot sufletul tot raul facut ,ca e venit aici ca o lecție-depinde de tine de rezultatul examenului la sfârșit-te iubesc ,si-ti doresc cea mai adânca pace in inima ta frumoasa si caldă.

Gherghina Cazan

Iubita și prețuita mea dragă , ma bucur enorm ca ai luat această hotărâre , vei fi cea m-ai fericită si liniștită finuța de pe planetă ! Această decizie , îți va aduce atâtea beneficii spirituale și nu numai !

Ai atât potențial să scrii cărți , cu final fericit , să scrii articole interesante și adevărate, articole spirituale , cu vedenii din care noi , lumea de rand , vom avea ce învăța !

Te îmbrățișez cu mare drag și îți urez o viață plină de frumos !

P.s. Ma bucur mult că ai dus la bun sfârșit , promisiunea făcută tatălui tău ! Acum se odihnește liniștit , iar dragostea lui se va revarsă asupra ta și tu cu siguranță vei simți o iubire sinceră, pe care nu ai reusit sa o simți cu ani in urmă !🥰🥰🥰

Maria Ion

Orice hotarare ei iti apartine si noi nu avem dreptul sa te influentam. Multa sanatate si spor la scris, ca acesta este talantul cu care ai fost inzestrata de mama natura. Multumesc pentru toate postarile.

Dorina Suhani

Părerea mea este că ai scris exact ce trebuia scris. O pare dintre noi, cititorii tăi, am trecut prin faze asemănătoare. Poate nu 20 de ani, dar vreo 10-12 tot au fost. Și s-au terminat dezastruos pt psihicul nostru 🤔 Cel puțin așa am crezut. Dar, după dușurile reci mi-am limpezit mintea și mi-am dat seama ce fel de indivizi trăiesc în Mănăstiri: lipsiți de caracter, veșnici plângăreți că nu au, cerșetori de cea mai înaltă speță. Și FALȘI ! Când găsesc alte surse de muls, îți aduc acuze, te umilesc, te jignesc. Nu merită încredere nici unul dintre ei. Toți sunt creați după același calapod. Halal călugări 😄🙈🙉

Dorina Suhani

Oricum îți mulțumim că „ne-ai deșteptat” și „ne-ai luminat mințile” să putem înțelege realitatea, nu falsitatea din mănăstiri

 

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane şi text care spune „Motto-ul -ul Zilei: "Nu putem omil trai Mintea & Sufletul mereu fericiți, dar putem fi mereu fericiți că trăim." OUSDECER”

 

Gherghina Gealapu

Mă bucur din suflet că durerea dumneavoastră sufletească este în curs de vindecare…!

Sunt sigură că veți scrie la fel de bine şi pe alte „teme”…ca noi să vă citim „pe nerăsuflate” aşa cum v-am citit mereu…

Abia aşteptăm o carte…

Vă pup şi vă respect pentru curaj şi pentru tot ce faceți!

Teodosie – capitol încheiat

https://www.cartepedia.ro/carte/religie/teologie/iustin-petre/ierarhul-meu-224537.html?gclid=EAIaIQobChMI_tT9ktPw-AIVvYxoCR23OwUiEAQYAiABEgISLfD_BwE

Lasă un răspuns