Știre. Sursa: Slugile lui Pinocchio de Constanța

Teodosie a pomenit neîntrerupt 12.000 de nume. Sunteți siguri? Cine a făcut numărătoarea? :))) Nu cumva au fost 12.666, 666?

Mă, Tudose… tu îți dai seama cât de penibil ești? Ești mulțumit de tine? Așa… când te uiți în oglindă și îți îndrepți barba cu placa… ești mulțumit că tu, o mizerie care a distrus atâtea vieți, mai poți înșela încă niște proști? 

După ce am aflat cine ești, CU PROBE, te-am întrebat dacă tu, singur, în fața icoanelor, în chilie, te rogi 5 ore stând în picioare. Ai holbat ochii la mine. Numai ideea te-a îngrozit. Cum să te rogi singur? Fără spectatori? 

O veste proastă pt tine. Un ierarh a pomenit 10 ore fără întrerupere, dar la chilie, nu pe fb și… nu a numărat câte nume a pomenit. Nu se pune, nu? Dacă nu s-a rugat în fața camerelor… este echivalent cu zero. Cine să scrie despre el? Cine l-a văzut? L-a văzut Dumnezeu și l-a auzit. E suficient. 

Si acum… reacții. Am șters un nume din mesaje, pt că nu am vrut să apară într-un astfel de context.

 

”Dacă n ar fi de plans,ar fi de ras…. dar de data asta,chiar E DE PLANS….In tăcere și taină, nu puteai SA TE ROGI TE3DOS….?!..nu te asculta DUMNEZEU decat daca ESTI live?!..ca s 12000 sau 20,ce faci tu,”Ierarhule” NEVREDNIC SI NETREBNIC ,il corectezi pe Dumnezeu care e ATOTSTIUTOR si stie El multimea numelor?!…adica,Il obligi sa te asculte 4 ore pe tine?!..Tocmai pe „UNUL CA TINE..?!.. crezi cA tu ai prioritate sa te asculte de Pastele Blajinilor?CE AI TU IN PLUS FATA DE ALTII?!…Sunt sute de mii de oameni si mii de preoti care se roaga tot cam 4 ore IN ACEASTA ZI..si merita sa fie cu siguranta, ei ASCULTATI înaintea ta,NEVREDNICULE….De ce live?si pe seama morților vrei sa te afirmi?La Dumnezeu contează numarul morților si cate ore te rogi tu..ca un pro3st,singur,parasit….?!. ..si acestora care le mulțumești ca SUNTt alaturi de tine ,sunt doar in halucinatia ta vizuala …UNDE SUNT?!… DOBROGENII sunt scarbiti..își pomenesc singuri morții.. iar legat de proa3sta satului,no comment..rau e sa fii prost pe lumea asta si sa nu ti dai seama,crezând că ești cineva..legat de asigurarea ca :”Rămân cu Dumneavoastra cat tine pandemia „..ne este indiferent,plus sau minus.. dar ceva te rugăm, TEOdos3Ia, SA TE tii de cuvant, cat tine PANDEMIA, ATAT!!!apoi,du-te unde a dus mutu iapa si urla acolo pana iti dai duhul asta „RĂGUȘIT „…si nu ragusit de atâta pomenire de morți pe care tu ii vezi cifre,numere,ACTORULE VICLEAN SI IEFTIN,..RĂGUȘIT de atatea…(Prietenii stiu de ce…)..LASA NE…LASA NE..LASA NE..ne am săturat pana n GÂT (mai ceva ca tine…)…La sfarsit,pentru sufletele morților,adresez si eu,un simplu crestin,o mica rugăciun:DUMNEZEU SA I IERTE!..pentru ei,MANTUIRE si Veșnică Pomenire….pentru tine si CLICA ta si blogherita de servici,cu creierii înfundati de atâta falsitate si prostie,Si ,si pentru rcecutanta cealalta,cu nevasta ascunsa n pod la Medgidia,NU MI RAMANE DECAT SA MA ROG PRNTRU O VIATA CAT MAI SCURTĂ IN ARHIEPISCOPIA ACEEA,CONDUSA CANDVA DE UN IERARH VREDNIC SI CU ADEVARAT SMERIT,IPS LUCIAN…..” – Daniel Ion (Leonard)

 

🔰 𝗧𝟯𝟬𝗗𝗢𝗦𝗜𝗘 𝗗𝗔𝗧𝗢𝗥𝗨𝗟 …
Avem ochi, dar nu suntem fraieri Tănă!
Deci, T3odos a pomenit 12.000 de nume???
Wawww, ce știre de mahala!
 La câți bani încasează de la Stat, din impozitele noastre, de la enoriași și cât a halit de la Ferma Nazarcea pe care a falimentat-o, e 𝗗𝗔𝗧𝗢𝗥 𝗩Â𝗡𝗗𝗨𝗧 și chiar dacă ar pomeni 24 din 24 in viața care i-a mai rămas, tot DATOR rămâne!
Așa că marș la coteț și tu și hoțoaica aia de telefoane mobile cu blogul ei ieftin !! 🤫 – 
George Ciulei 

”Eşti mânjit cu sângele lor pe mâini, ierarhule !”

Lasă un răspuns