Șterg postările cu și despre Iustin Pârvu

Sunt plictisită de subiect, așa că… pe scurt: cel care mi-a trimis înregistrarea, pe care nu aș fi publicat-o dacă nu aș fi primit amenințările cu moartea, începuse să se creadă stăpânul blogului meu.

Când a văzut că se apropie ziua în care urma să postez înregistrarea, mi-a spus că mai are o înregistrare din 2010 și că o va trimite după vreo două săptămâni. I-am spus că ori postez una după alta și închei subiectul, ori nu o mai postez.

A insistat. Spunea că subiectul TREBUIE tocat. Când a văzut că eu sunt foarte hotărâtă să închei subiectul, cu sau fără cea de-a doua înregistrare, a zis:

-Nici de-al dracu’ nu o dau. O dau când vreau eu.

I-am închis tel. Am vrut să-i spun ce îi voi spune acum:

-Stai acolo și cu dracu și cu înregistrarea 😊, iar dacă vrei să ”toci” subiectul, toacă-l pe blogul tău. Că nu se uită nimeni… asta e altă poveste.  

Dacă cineva are impresia că mă mai poate manipula sau condiționa, visează ”frumos”, dar doar visează.

Cu această ocazie răspund și celor care m-au întrebat de ce nu găsesc linkul către înregistrare, pe blog. Pt că, după ce am văzut că depășește 100 de vizualizări, l-am șters 😊. Am intuit că cititorii articolului nu vor mai căuta și înregistrarea dacă nu e linkul atașat.😊

Deci am sabotat acțiunea. 😊

Lasă un răspuns