Stați că…

”m-am înfierbântat”. Cum de ce? Păi… cum se înfierbântă ”Eroul meu”, ”mă înfierbânt” și eu. Ne înfierbântăm la pachet. Cum de ce? Of… nu înțelegeți nimic. Păi… voi credeți că o așa mare ”iubire”… care a durat 20 de ani, se uită? Nu. :)).

Lasă, tati, că îl sun eu pe cel care te-a înfierbântat și-l cert. Am scris ”tati”? Gata. Plâng. Scriu mai târziu… sau… hai că scriu așa … plângând… :)).

Ți-amintești că… așa ”te-am avut” trecut, o vreme, în memoria telefonului? ”Tati”. Și așa îți și spuneam, pt că eu chiar am crezut în tine și te-am simțit ca pe părintele meu. Mai târziu, în loc de ”Tati”, am scris: ”Eroul meu”… acum… nu ți-am șters nr. de tel., dar am scris: ”Iuda”.

Că ”m-am înfierbântat” eu, e de înțeles, dar s-au înfierbântat și alții. Aveți un exemplu… aici. 

 Teodosie a provocat un nou fenomen – înfierbântarea globală… :)))

 

Daniel Ion

”T3eoDOSie , sa mori tu că nu ti e dor de Mihaela Ion ? Vorba domnului jurnalist Cumpana Constantin , femeia aceasta ti a marcat existenta 20 de ani , zi si noapte . Si cand o vezi pe amețita aia de Loreta , nu i asa , ca de fapt , o vezi tot pe Mihaela ? Păi Bă , Mihaela e o femeie puternică , însă Loreta , mahalagioaica aia de sper$mată , aruncata in sacoșă peste gardul tau , nu o sa calce niciodată pe urmele ei . Ea se pricepe doar sa dea cu CLANTA…
A , si inca ceva , ia spune mi mă ca unui fratior , pupati as suferința si lacrimile tale de mosneag întristat , te am vazut din drona , de ce te retragi in baie si plângi cand e Loreta prin casa ? De dorul cui plângi , de al scriitoarei Mihaela Ion sau de dorul vreunui ursulet ?!…..bă , băiatule , revino ti in fire , nu mai plânge mă , plânsul vine de la nebuni si de la cur3ve neplătite.. si ne f666te….cum trebuie…”

 

Teodosie… s-a răcorit

Lasă un răspuns