Soția unui preot din Constanța s-a spânzurat?

Ștefania Florea, soția pr Vladimir Florea, slujitor al Catedralei ”Sf Apostol Petru și Pavel” din Constanța, s-a spânzurat? Dacă da, din ce motiv? Cine este autorul moral al acestei tragedii? Cine plătește pt suferința nerostită a acelei femei? Cine plătește durerea celor rămași în urmă? Cine plătește pt faptul că, de aici înainte, rudele ei, în loc de bucuria Învierii, vor trăi durerea dispariției tinerei mame, care avea numai 35 de ani?

Oficial se spune că a făcut infarct, dar surse din imediata apropiere a familiei Florea ( loc. Valul lui Traian), mi-au spus că, de fapt, a fost găsită moartă în casă. Spânzurată cu un fular.

Sper ca familia bietei tinere să ceară elucidarea acestui caz. Ce nu a mai putut duce acea femeie de a ajuns să se spânzure? Ce temeri i-au sufocat sufletul?

În anul 2016 pr Lucian Ganea, tot din Constanța, s-a sinucis, acum soția unui preot. Cine răspunde pt dramele oamenilor care nu au puterea să vorbească?

Deși nu intru în detalii, cel puțin nu acum, vreau să menționez doar că, EU SUNT FILATĂ de mai bine de 7 luni. Există și probe în acest sens.

Pe această cale, vreau să anunț că, dacă filajul nu încetează, voi fi obligată să iau măsuri. Dumnezeu mi-a dat libertate. Nu voi permite unui om, indiferent cine ar fi, să-mi suprime acest drept.

„Trimisul lui Dumnezeu” Vladimir, filat de detectivi plătiţi de Arhiepiscopia Tomisului

Teodosie îi luase parohia preotului care s-a sinucis. Lucian Ganea slujise 36 de ani la Independenţa

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

”Fostul duhovnic ce l-ati avut sufera de aceasta tulburare”

Lasă un răspuns