Slugile Arhiepiscopului Teodosie

au început să mă atace făcându-și conturi false sau utilizând conturi false. Gata! Am ajuns la limita răbdării. Acest comentariu este picătura care a umplut paharul. Nu vă permit să folosiți numele unor ierarhi pt a vă ascunde intențiile voastre mizerabile. Nici măcar numele Arhiepiscopului Varsanufie. Nu vă permit nici să mă jigniți atât timp cât voi habar nu aveți cine este Arhiepiscopul Tomisului, dar veți afla. 

  Ați atacat-o și pe Monahia Emanuela fără să știți nimic despre această călugăriță și fără să știți ce i-a făcut Arhiepiscopul Tomisului. S-a terminat cu bunăvoința și cu toleranța mea. Veți vedea asta începând chiar de mâine și tot de mâine veți regreta cumplit faptul că m-ați provocat. 

Τιμοθεος Καλιδις „Doamna” Mihaela Ion, ma tot uit la modul slugarnic în care îl tot atacați pe Inaltpreasfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului.
La fel ați făcut și cu Inaltpreasfintitul Varsanufie, un circ ieftin, de 2 bani. (Eu aș fi cerut banii înapoi de 10000000 de ori)
Dați dovadă doar de prostie infantilă.
Nu înțeleg care e faza, dar va certați cu IPS Varsanufie, mergeți la IPS Teodosie, acum il denigrați. Vreau să văd cum va fi peste timp cu IPS Teofan, daca e reala povestea ca vorbiți cu el….
Iar dumneata „maică” Monahia Emanuela, care tot va dați mare cu titulatura de „Monahia” nu ati auzit de ASCULTARE, SĂRĂCIE, FECIORIE? Haideți, ca acestea sunt voturile monahale. Dar de iubire? De iubirea vrăjmașului? E greu…
Eu te-as scoate din cinul monahal pe buna dreptate!
Dar stai, ca matale înșeli conștiința oamenilor prin uzurpare de funcții publice!
Sa dea Dumnezeu să nu reușiți să muriți până cand veți plăti cel din urmă ban (neființial)

Fără acoperirea harului – un om înfricoșător

Nu-mi mai țineți predici!

Lasă un răspuns