Și-ar vinde și sufletul…

dacă m-ar putea plăti.

Porcul ăla bătrân de la mare, capra râioasă care tot cu coada sus stă, mă tot amenință și o tot ține cu șantajul. 

Și-ar vinde și sufletul ăla deja vândut, dacă ar ști că există o minimă șansă să-l ”șantajez”. NU EXISTĂ. Mi-ar da oricât numai să tac. Bă, mincinos notoriu, tu ai impresia că sunt ăia de-i învârți cum vrei? Sau tu crezi că sunt Ciprian Stănescu, un copil amărât care a tăcut de teamă?

Și dacă tot am adus vorba de Ciprian Stănescu, spune pervers bătrân care ziceai că nu ai fost la Dervent până nu ai fost ales Arhiepiscop, unde te spovedeai când erai la București? La părintele Elefterie, starețul Mănăstirii Dervent. Mi-ai spus de nenumărate ori că mergi să te spovedești. Unde mergeai? Pe lună? Se teleporta și pr Elefterie pe lună, om fără frică de Dumnezeu?

Când îi auzeam prin telefon pe diverși care sforăiau lângă tine, îmi spuneai că dormi cu un ”copilaș” care are 10 ani și e finul tău? Că nu e prima dată când dormi cu băieței nevinovați? Ce căutai, mă, să dormi cu un copil de 10 ani în pat, tu porc bătrân și plin de patimi? 

Am venit, mă, la tine, într-o seară de urgență, pt că erai disperat? Te șantaja unul cu o filmare în care îl sărutai și eu, ca proasta, m-am oferit să te ajut? Zi, mă, am dreptate sau nu? Eu merg la testul poligraf. Tu ai curaj?

E adevărat că nu te mai saturi și că fiecăruia dintre tinerii de la reședință îi spui, pt a-l atrage: ”tu ești copilașul meu preferat”?

E adevărat că îți petreci nopțile pe la hoteluri unde te întâlnești cu indivizi tatuați și plini de mușchi?

E adevărat că îți prinzi barba cu un elastic de păr în timp ce le faci tinerilor sex oral?

E adevărat că l-ai scos pe IPS Lucian din scaun, ca mai apoi să pozezi în binefăcătorul lui?

E adevărat că, după ce Patriarhul Teoctist a refuzat să accepte să facă mitropolie la Constanța, a fost otrăvit la Mănăstirea Techirghiol? 

Bă, porc bătrân, pervers și mincinos, până astăzi, până să văd postarea (mulțumesc celui care mi-a trimis-o) mi-a mai fost un pic milă de tine. Acum NU-MI MAI E.

Nu aveam de gând să-ți pun aceste întrebări (mai am și altele… muuulte), dacă nu mă amenințai DIN NOU, prin intermediul hoaței ăleia. Bă, tu nu vezi că din ce mă ameninți, mă stârnești și mai rău?

Acum, un singur lucru mă mai ține, NU VREAU SĂ IMPLIC ALȚI OAMENI, dar dacă mă vei obliga, nu mai țin cont de nimic, pervers cățărător ce ești.

Așa trebuie să-i vorbesc ăstuia. Poate înțelege că mi-a ajuns cuțitul la os.

Auzi, bă, Teodosie?

Confesiunile unor colaboratori

Un minor abuzat sexual de Teodosie: – „Ar fi vrut să-l ling în fund, dar nu am acceptat așa ceva!ˮ

Teodosie „să dovedească instanței că nu este penetrat anal!ˮ

„I-o dai la cioc lui Teodosie și el îți dă parohie!ˮ. Mărturii despre homosexualul și pedofilul Teodosie

2 comentarii

Uaaaauu,șoc!!

Descrierea aduce cu „demonul din umbra”😱😱😱

Lasă un răspuns