Se tipăreșteee!!!!!!

Ce bucurieee!!!

În sfârșit… slavă Domnului, cartea <<„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos>>, se află… în aceste momente… sub tipar.

În timpul izolării, când panica în lume atinsese cote îngrijorătoare, pentru mine a fost nu doar o vreme de introspecție, dar a fost și cea mai prolifică perioadă.

Deși în acea vreme, mai ales, am fost atacată pe nedrept, s-au aruncat pietre grele în tot ceea ce sunt, eu am adunat pietrele, le-am metamorfozat în granit din care am făcut un zid în spatele căruia am lucrat nestingherită. Și iată rezultatul: <<„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos>>, sub tipar, ”Amintiri de lumină” și ”Mai mult decât o carte – Adevărul”, volumul 2, în curs de editare.

Dacă printre cei care citesc aceste rânduri, sunt și oameni care din cauza loviturilor nedrepte nu mai văd lumina, nu mai au puterea de a merge mai departe, dacă fără voia lor s-au blocat într-o suferință pe care nu o pot depăși, cartea <<„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos>>, poate fi indicatorul pe care scrie: ”Către ieșirea din labirint!”.

Dacă printre cei care citesc aceste rânduri, sunt și oameni care și-au prins sufletul și mintea în chinuitoarea întrebare: ”De ce?”, cartea <<„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos>>, poate fi drumul către multe răspunsuri.

Dacă printre cei care citesc aceste rânduri, sunt și oameni pe care ziua de mâine îi sperie, cartea <<„Să vezi iarăși” – În vremea pandemiei… de mână cu Hristos>>, poate fi imboldul către speranță și curaj.

Și dacă în curând vă pot oferi această carte, nu este doar meritul meu. Am avut și am în spate o echipă puternică, frumoasă, curajoasă, demnă, care a lucrat cu dăruire și bucurie pentru voi, pentru cei care vă veți folosi de această lucrare.

Așa că, datorez mii de mulțumiri echipei mele și anume: Mariei Dohotaru, directorul tipografiei și editurii Magic Print, Cristinei Reaboi, lui Nadir Solomonarul și angajaților tipografiei Magic Print care au participat la tipărirea acestei lucrări.

În mod cu totul special, îi mulțumesc Preasfințitului Galaction, Episcopul Alexandriei și Teleormanului, care a binecuvântat această lucrare și care a scris și cuvântul înainte ”Purtarea de grijă a lui Dumnezeu în mijlocul suferinței”

 

 

5 comentarii

😍😍😍 harnică ca de obicei!!

Felicitări suflet frumos-am.sa fac tot posibilul sa intru in posesia ei.

Țurcanu Aurelia, mulțumesc mult. Ești o scumpă!

Felicitări și binecuvăntări duhovnicesti tuturor ! Sunt convinsă că această carte , vine în ajutorul credincioșilor, a celor ce speră la întâlnirea cu Hristos !

Cazan Gherghina, mulțumesc. Te îmbrățișez cu drag!

Lasă un răspuns