Se citește VINA, vorbește PATIMA

Uitați-vă la ăsta! Se citește VINA pe chipul lui și vorbește PATIMA. Dacă merge cineva cu această înregistrare la testul poligraf, verdictul va fi : MINTE! Și bonus: CU NERUȘINARE :)))

”De-acum înainte voi avea un timp mai mult, mai la îndemână pt studenții mei…” Auzi, mă, Pinochio, de ce n-ai spus tu că vei avea mai mult timp să mergi la un azil de bătrâni? Pt că pe tine te interesează ”studenții tăi”, pt ei vrei să ai timp. Vezi să nu-ți ia Dumnezeu timpul pt ei!

Infractorule care mi-ai furat buletinul din geantă, de ce n-ai dat acest interviu de la ferma Nazarcea? Să ne spui: ”m-ați acuzat degeaba, iată ferma înfloritoare!” Unde e ferma, mă? Unde e? Ticălosule…

În seara asta, când vei da petrecere, vorba cuiva, 3 în 1: pomana PORCULUI, petrecere pt că PARI nevinovat și parastasul fermei Nazarcea, să te gândești că, la Nazarcea, sunt mulți copii care adorm plângând de foame întrebând: ”Mami, de ce nu avem măcar pâine?” 

N-au pt că ești tu ”nevinovat”, de-aia n-au. Eu sunt convinsă că vei sfârși rău de tot. Dumnezeu nu se va lăsa batjocorit, de o mizerie ca tine, până la sfârșit. 

Slujitorul satanei, vei rămâne în istorie ca rușinea Bisericii: primul ierarh cercetat penal, primul care nu a avut drept de semnătură și totuși a rămas în funcție, primul care a avut interdicție să părăsească localitatea, singurul care s-a urcat pe cisternă și era să-i zboare mitra de pe cap, singurul care s-a cățărat pe biserici, singurul despre care un tânăr a spus că și-a pierdut virginitatea în fundul tău, singurul care a primit, de ziua lui, în văzul lumii, un buchet de flori cu un prezervativ, singurul care a FURAT un buletin (C.I.) din geanta unei femei  etc.  

Încerc să termin materialul pt postarea promisă, dar deocamdată, doar încerc. Sună tel … tot sună și mi se spun lucruri halucinante… Am scris articolul vorbind la tel… sper să am o oră de liniște în care să pot termina ce am spus că postez. 

Iadul a început în sufletul tău

 

IPS Teodosie, achitat de ICCJ: „De multe ori, iese fum și fără foc”IPS Teodosie, Arhiepsicopul Tomisului, oferă o declarație de presă, urmare a deciziei ICCJ de achitare definitivă în dosarul Nazarcea. Ideile principale sunt:Lucrurile lui Dumnezeu nu sunt cuprinse de întuneric. Am crezut în Dumnezeu căruia m-am încredințat cu slujirea mea . Am crezut în justiție și iată că rezultatul este pe măsură . Știam că cele pentru care eram cercetat nu există . Păcat de osteneala celor ce au întors pe față și pe dos toate acele declarații și acuzații . Mulțumesc lui Dumnezeu și mă rog pentru toți cei ce păzesc dreptatea în această țară să aibă mereu credință lumină și dragoste de oameni. Unii dintre credincioși îmi plângeau de milă și spuneam de fiecare dată că nu sunt supărat. Când te acuză cineva fără să existe un motiv de acuzație îți face un bine și eu le mulțumesc și celor ce m-au acuzat și celor ce m-au achitat. Unii credincioși poate au gândit că am făcut ceva, că nu degeaba sunt chemat la DNA. Vreau să nu vă smintiți, de multe ori iese fum și fără foc. Nu mai este proverbul acest adevărat decât în cele materiale. Focul lui Dumnezeu stinge toată vrăjmășia, toată nedreptatea, toată răutatea. Mulțumesc tuturor celor ce au crezut că nu este nimic să mă incrimineze. Doamne ajută tuturor și să rămânem în pace în iubire și în bunăvoire unii cu alții!Biroul de Comunicare

Gepostet von Arhiepiscopia Tomisului am Freitag, 14. Februar 2020

Lasă un răspuns