Satana deghizat în arhiepiscop

Prostituata de TeoDOSie, în timp ce îi spunea Părintelui George Ciulei, după ce a văzut că nu i-a ieșit negocierea, că așa a vrut Dumnezeu să nu mai slujească, mie îmi spunea că i-a dat șansa să slujească, dar cu o condiție: să-și ceară iertare public. Deci… TeoDOS era Dumnezeu. El voia să nu mai slujească Părintele, el voia să slujească… dacă își cere iertare.

Tot acest infect cu mitră, mi-a zis că Părintele nu vrea să-și ceară iertare public, așa că va fi depus din treaptă.

L-am întrebat dacă nu cumva face vreo nedreptate, din moment ce mi-a spus că ar fi o posibilitate de a sluji. Și… infectul mi-a spus că nu face nicio nedreptate, atât timp cât Părintele nu ascultă de el. Ați înțeles despre ce e vorba?

Pe cretinii ăia de joasă speță, care tot comentează, îi întreb: îl cunoașteți pe Părinte? Ați vorbit măcar o singură dată cu domnia sa? Noi îl cunoaștem pe infectul de TeoDOSie, de mulți ani, dar voi ne cunoașteți? Nu. Pt că voi nu vă cunoașteți nici măcar pe voi, dar apoi pe noi. Căscați gura la un cretin care vorbește printr-un gunoi. Asta faceți. Oameni de nimic ce sunteți. 

George Ciulei: 

🔰 𝗣𝗨𝗧𝗖𝗔 𝗡𝗮𝘁𝟰𝗹𝗶𝗮 𝗟𝗼𝗿𝗲𝗮𝗻ă, 𝗼 𝘂𝗻𝗲𝗮𝗹𝘁ă 𝗶𝗻 𝗺â𝗻𝗮 𝗳𝗮𝗿𝗶𝘀𝗲𝘂𝗹𝘂𝗶 𝗧𝗲𝗼𝗱𝗼𝘀𝗶𝗲.
Vreau să deschid discuția prin a vă spune că in anul 2015, Teodosie, in stilul securistic, de fost turnător, a luat legatura cu ofițeri de rang inalt, prin intermediul unor foști băieți care au lucrat la „2 șun sfert” pentru a găsi orice despre mine, pentru a mă compromite!
Rezultat: 𝗭𝗘𝗥𝗢.
𝗖𝗶𝘂𝗹𝗲𝗶 𝗚𝗲𝗼𝗿𝗴𝗲 𝗲𝗿𝗮, 𝗲𝘀𝘁𝗲 ș𝗶 𝘃𝗮 𝗳𝗶 𝗰𝘂𝗿𝗮𝘁!!!
Deci, nu au găsit absolut nimic, motiv pentru care nu au avut ce să arunce în presă despre mine, pentru discreditarea mea, ci doar induceau discuții de 2 lei pe la colț, ca niște șobolani, printre popii de teapa lor și a unor civili spălați pe creier care, imbătați de hainele negre si crucile de la gât credeau orice. Manipulare si vorbe goale, evident fără dovezi, 𝗺𝗲𝘀𝗲𝗿𝗶𝗮 𝗹𝗼𝗿 𝗱𝗲 𝗯𝗮𝘇ă !!!
S-a demonstrat de-a lungul vremurilor că Teodosu minte cu nerușinare pentru acoliții lui, chiar și la TV ( vezi doar cazurile Roman, Ciutoiu, Stoichin)
🔰Bineințeles că nici după acțiunea mea: „Catedrala”, care i-a înnebunit și pe el și pe Patriarhul DANNY BOY, Turnache de la Secu, a lu’ Mache nu a avut cu ce să mă contracareze……
Mai nou, s-a și găsit cine să ne ia la întrebări! 😂😂😂
O hoață dovedită, N4talia Loreană, 𝘁𝗿𝗼𝗺𝗽𝗲𝘁𝗮 𝗧𝟯𝗼𝗱𝗼𝘀𝘂𝗹𝘂𝗶, judecată pentru furt, considerându-se jurnalistă🤮, mă ia la întrebări, aratăndu-se profund supărată că am postat poze cu „slujba” lui T3odos in care apar doar 10 credinciosi. Hoțomanca mă acuză că nu spun adevarul, reproșându-mi că de fapt la slujbă au fost 20 de persoane din cei 300.000 de locuitori, cât numără populația Constanței! Vaiiii.🤢
🔰In continuare, face referire, crezând că este deșteaptă, la traficul de poze, o manevră tănăsească si teodosiană pe cât de ieftină pe atât de imbecilă, care o ferește de o judecată in care ar rămâne și fără chiloții pe care nu-i are, de când o ardea cu Osman, căci mașinăria de spălare a creierelor bolnave din Peștera tâlhărească, inventează povești pentru fraieri, creduli si ingălați ca ea!!!
Au băgat-o 𝘇𝗺𝗲𝗶𝗶 𝗶𝗻 𝘀𝘂𝘁𝗮𝗻𝗲 ș𝗶 𝗰𝘂 𝗯ă𝗿𝗯𝗶, pe naiva asta prostănacă la inaintare, pentru că ei știu foarte bine că nu au acoperire, fiind niște mincinoși ordinari si nu au cum să ducă o luptă cu mine, mai ales că un procuror anunțat de cineva din DNA București, l-a înștiințat pe inspectorul popesc I.F. a lui T3odos, că dacă pune mâna pe bani o să înfunde pușcăria, lucruri care se vor scoate la iveală în curând! Inclusiv plățile aferente! Pe înregistrarea DNA se aude: ” aveți grijă la x că umblă cu prostii (tehnica de ascultare a procurorilor)”
Cât despre hirotonia mea, pentru cine nu știe, mi s-au cerut bani, dar am ridicat o Biserică si nu am vrut să cotizez.
În 2008 i-am dat lui Teodosie suma de 10.000 de euro sub formă de împrumut, bani pe care nu mi i-a returnat nici până în ziua de azi, motiv pentru care există plângere făcută la DNA Bucuresti. Intreabă-l pe bărbos Loreană!🤪
În 2015 când am avut accidentul, un om (popă cu grad mai măricel) de-a lui Teodosie mi-a zis: ” du-te că te așteaptă la el cu ceva și te pune inapoi”. Pot să-ți dau înregistrarea cu discuția asta și suma vehiculată domnișoară Putca și multe altele cu Teodosie cand zicea să-mi cer iertare in public, ca să nu zică lumea că a făcut abuz, exact ca in cazul Guriță!! 😂
Înțelegi că nu am dat atâția ani nimic pentru că nu am vrut, 𝗻𝘂 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰ă 𝗻𝘂 𝗺𝗶 𝘀-𝗮 𝗰𝗲𝗿𝘂𝘁, iar când am fost accidentat, chiar dacă am fost nevinovat așa cum știi si tu și el si toată lumea, el a considerat că este un prilej de a mă jecmăni. 𝗕𝗶𝗻𝗲𝗶𝗻𝘁𝗲𝗹𝗲𝘀 𝗰ă 𝗮𝗺 𝘇𝗶𝘀: 𝗡𝗨!!!!
Si daca ii zici nu lui bamse cu barbă, e problemă mare! De ce? Pentru că Biserica este un ONG si face ce vrea el in curtea lui. Iar eu nu sunt sclav si nu accept abuzurile si mi-am asumat din prima mizeriile lui cu acea „caterisire”. Știam că acolo se va ajunge, pentru că el este un jeg care nu ține cont de reguli și joacă murdar și securistic, dar am zis că asta este crucea mea!
Si Teodosie si Patriarhia este aceeași cloacă, dacă tot susții că Patriarhia a menținut „depunerea mea din treapta” ( e diferența față de caterisire), mai ales că ai văzut și tu că este autonomie in episcopii, deci 𝗰𝗼𝗻𝘀𝗶𝘀𝘁𝗼𝗿𝗶𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗣𝗮𝘁𝗿𝗶𝗮𝗿𝗵𝗶𝗲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗼 𝗺𝗶𝘇𝗲𝗿𝗶𝗲 ș𝗶 𝘂𝗻 𝗻𝗶𝗺𝗶𝗰 𝘀𝗶 𝘂𝗻 𝗷𝗼𝗰 𝗱𝗲 𝗴𝗹𝗲𝘇𝗻𝗲 𝘀𝘁𝘂𝗽𝗶𝗱.
𝗖𝗼𝗻𝘀𝗶𝗹𝗶𝘂𝗹 𝗡𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗖𝗼𝗺𝗯𝗮𝘁𝗲𝗿𝗲𝗮 𝗗𝗶𝘀𝗰𝗿𝗶𝗺𝗶𝗻ă𝗿𝗶𝗶 𝗮 𝗱𝗲𝗰𝗶𝘀 𝗰ă 𝗣𝗮𝗿𝗮𝘀𝗰𝗼𝗽𝗶𝗮 𝗹𝘂𝗶 𝗧𝗲𝗼𝗱𝗼𝘀 𝗺-𝗮 𝗱𝗶𝘀𝗰𝗿𝗶𝗺𝗶𝗻𝗮𝘁. Vrei sa-ti trimit decizia? O public in foto!!!!
In concluzie, noi nu trăim din postările cu teodosie așa cum indrugi tu, ci muncim ca să vă plătim vouă salariile si milogului ăluia! Vrei să-ți trimit și cât plătesc lunar impozite pentru ca voi să aveți lovele să mințiți și să manipulați lumea????
Ti-am zis că ne cunoști prea puțin și atenție mireaso, il cunoști și mai puțin pe teodosie cel viclean!
Oricum nu înțelegi nimic si vorbim degeaba cu tine, dar când mai ai întrebări, aștept, că eu răspund la orice, nu ca mutul ăla bărbos care e smecher doar in fața slugilor, iar în rest face pe el.
PS: Aaaa, m-ai atacat? Stai să plâng! Vezi bă teodos că mă atacă femeia ta…🤪😂

 

Leonard Coca:

Părintele ciulei si a ” dat foc ” din prea multa durere si nedreptate făcută , pe care o curvist$$ina ca tine , nu are cum sa înțeleagă…Asa ca , executanto de 2 bani , care nu stii despre ce e vorba , HOATA dovedită si parasita , Schizofrenica cu dovezi clare , tu habar nu ai pe ce lume trăiești..orice specialist te ar internă degrabă.. pana cand o sa vina ziua cand o sa te ocupi tu de toti , va veni ziua cand o sa venim noi peste voi..atunci sa Va vad cum maraiti..nu V AR fi rusine , scursurilor alungate…Mincinoasă
. ..eu inteleg ca inventati morți.. dar sa inventati si vii..bine , tu esti plină de halucinații vizuale , nu ma mira ca vezi 100 de oameni in loc de 10…o curv$a dovedită si o HOATA , o instabilă psihic , plătită din banii nostri , nu trebuie prea mult băgata in seama..e doar una care se plimba si mazgaleste prin Peștera , si pe care se Cac%%ca PORCUL..apropo , s a mărit chiria pe care ti o plătește lunar Porcul ?!…a ,si ca fapt divers , Părinții tăi din teleorman ,neamurile tale sunt mândre de ce ai ajuns ?!..in loc sa te duci cu un bărbat si sa ti faci o familie, loreto , mirosi Basin%%i le Puturoase ale unui Porc spre MOARTE…vai de capul tau de pierdută…

Lorena Georgeta Ce vrea panarama asta , este ea in masura sa-l judece/ vorbeasca despre pr.Ciulei,. Dumnezeule asta trebuie luata pe sus si internata la Palazu, si-a terminat cu pupaturile in c*ur a stapanului si a trecut sa toace OAMENII persecutati pe nedrept de schizofrenicul primordial.Vorbesti de un om cand il cunosti,nu cand un securist te dirijeaza ca pe un clovn sau mai bine papusa Mappet.Daca vrea sa para ziarista lui peste de ce nu scrie despre betivii,curvarii, traficantii de droguri,simoniacii, plagiatorii, pedofilii ….si lista continua , care-i sufla-n ceafa stapanului de la Tomis.

Apostolul minciunii

http://m.timpul.info/articol/14551/pieirea-ta-prin-tine-israele-teodosie-netrebnicule-jos-labele-de-pe-preotul-ciulei.html?fbclid=IwAR3IknWKdb7-w9eMsOqk5gXI48W3dZbU5ck1Kd4cwuGNn5nYPqWoutNhKJ8

Lasă un răspuns