Să ne rugăm pentru ei!

Peste câteva ore, preoții din Constanța, ca niște soldați scoși la raport, vor sta în ploaie și lapoviță și vor privi la un scelerat cu mitră care va grohăi câteva ore, dar nu sub cerul liber, ca amărâții aceia de preoți, ci, cel mai probabil, sub un cort. Bine, el e în elementul lui la cort…

Să ne rugăm pt bieții preoți care n-au avut de ales. Ei, pt Teodosie, reprezintă niște numere. Atât!

Tu, ăsta, care te crezi apărătorul ortodoxiei, dar de fapt ești apărătorul buzunarului tău, dacă peste câteva ore vor fi victime pe câmpul acela… sub vântul tăios, te va mustra conștiința că i-ai obligat pe preoți să fie prezenți, iar pe naivi i-ai ”invitat”? Nu, bineînțeles, doar ai spus că dacă va deceda cineva la slujbă, înseamnă că atât i-a fost scris să trăiască și că va merge în Rai… Mizerie de om ce ești!!!

Acest gunoi, mi-a spus odată cu mândrie: ”Astăzi am avut conferință preoțească și am împărtășit 300 de preoți. Două ore am împărtășit!” Dar mâine când vei împărtăși dublu, cum te vei simți, măi, mizerie de om? Îți vei hrăni bine orgoliul? Să te uiți în ochii lor când îi vei împărtăși și să știi că au venit DE FRICĂ, nu din iubire. Să știi că s-au săturat de tine, că le e silă, că te detestă, că își doresc din suflet să scape de tine. Și vor scăpa! Sigur asta.

Să-ți fie rușine, Porcule!   

Teodosie a vrut să oprească Liturghia în toată Arhiepiscopia Tomisului

Lasă un răspuns