S-a dus peste Mitropolitul Teofan… să-l umilească… PUBLIC

Chiar vreau să iau o pauză de infectul de Teodosie și chiar dacă aș fi putut să trec peste nesimțirea lui de a se duce DIN NOU peste Mitropolitul Teofan, nu am putut să trec nepăsătoare peste cuvintele cuiva care m-a sunat și mi-a zis: ”Ai văzut, Teofan slujește iar cu Teodosie. De ce nu se mută ăștia împreună? Ce mi-e Teofan, ce mi-e Teodosie, aceeași cocină”. Iertați-mă, Înaltpreasfiția Voastră, dar am citat exact.

Nu mai asociați imaginea Mitropolitului Teofan cu imaginea porcului de TeoDOSie! Nu au nimic în comun. De la Teodosie știu că… Mitropolitul Teofan NU A RĂSPUNS niciunei invitații făcute de Macedon Porcu. Deci… Mitropolitul Teofan a fost în Arhiepiscopia Tomisului, doar la momentul intronizării porcului ca arhiereu, când nu a avut de ales. 

Teodosie îmi spunea că nu știe ce are Mitropolitul Teofan cu el de nu-i răspunde invitațiilor. Să te întreb pe țigănească ta: să mori tu că nu știi? Lasă că te lămuresc eu. Îți spun care este motivul halucinant pt care îl urăști pe Mitropolitul Teofan. Și poate atunci te lămurești… dacă… fățarnic… îmi spuneai că nu știi… Că îl urăști am înțeles, mă, dar… să ai tupeul să te duci SPECIAL să-l umilești PUBLIC… e deja prea mult.

Cine ești tu, mă, gunoiule să le spui ierarhilor pe cine să uite și pe cine nu? Te crezi deja patriarh și crezi că ești în postura să le dai porunci? Când aruncai prezervativele în WC (link-ul mai jos), mai bine te aruncai și tu după ele!

Lasă-l pe Mitropolitul Teofan în pace! Nu-l mai sufoca! Nu-l mai tulbura cu prezența ta infectă! După postările lui Leonard Coca, vă las link-ul slujbei să vedeți că… IPS Teofan, când și când oftează, asta din ce am văzut pe sărite, pt că n-am putut să ascult toată grohăiala lui Teodosie.

Înaltpreasfințite Părinte, mă iertați că îmi permit să vă dau un ”sfat”. Învățați să spuneți: NU. Când vă mai sună nesimțitul ăla și vă spune că vrea să vină la diverse manifestări religioase, spuneți-i: NU. Oamenii nu știu că vine ca nesimțitul… ei cred că-l invitați dvs. și, după cum vedeți, vă asociază PE NEDREPT imaginea cu imaginea acestui cățărător, bufon, actor de carton etc.

Înainte de a vă lăsa în compania postărilor lui Leonard, care a punctat foarte bine anumite aspecte, vreau să-l anunț pe ”patriarhul” mizeriei că… Leonard, mi-a dat o idee. Dacă, Mitropolitul Nifon, tot era primul pe lista ierarhilor cărora nu trebuia să le trimit cartea în care te-am descris ca pe un sfânt, acum o voi trimite, dar nu doar cartea, ci și toate numitele ”articole”, cu scop denigrator la adresa mea, comandate de tine. Cu această ocazie va vedea și Înaltpreasfinția Sa că… ești mai drac decât își poate închipui cineva.

Cândva… o să vă spun și care e cel mai halucinant motiv pt care Teodosie îl urăște pe Mitropolitul Teofan. O să vă închinați și cu stânga, pt că veți uita cu ce mână trebuie să vă închinați. Am spus ”cândva”, dar asta poate fi și mâine, dacă mă provoacă porcul. Am tăcut prea mult și prea mult și-a bătut joc. Nu mai tac. 

                                            ***

Leonard Coca

Arhiereule Petrescu , ATAT DE JOS JOCI ?!..ESTI ARHIEREU SAU CLOVN ? CUI I A FOLOSIT MASCARADA DE IERI ?!…am inteles , în fiecare an te ai dus că erai mana in mana cu PIMEN si te invita el , dar anul ăsta , care a fost motivul ? Ce ai cautat acolo ?.. Răspunsul e mai jos..
Păi bine , Bă TEODOSIE , iar te ai dus peste Mitropolitul TEOFAN ? Iar te ai autoinvitat ? I ai prins punctul slab , stii că e prea educat si nu te poate refuza ? Dar de ce nu te duci si peste Mitropolitul Nifon al Targovistei ? Păi acela da cu tine de pământ mă…acela își selectează oameni de valoare în jurul său…VULPOIULE VICLEAN , ai premeditat totul din constanta si te ai dus sa l umilesti pe IPS TEOFAN , te ai dus sa te razbuni că nu te a lăsat să predici la înmormântarea lui Pimen..Sa ti fie rusine ca te folosești de sarbatoarea Nasterii Sfântului Ioan Botezătorul și de Sfântul Ioan cel nou de la Suceava , ca sa te răzbuni pe Mitropolit..ma uitam la fata ta , ce umflată era , plină de nervi , cum iti frecai mâinile , ce predica demodată despre ioan de la suceava si apoi , cand treci la ce te doare , cu PIMEN , parca inviezi..
Stai BĂ calm , ca IPS TEOFAN nu l a uitat pe pimen , ce vrei sa faca , sa strige in gura mare de dimineata pana seara ca ii este dor de PIMEN ?!.. il pomenește omul , cu evlavie si discretie , în tăcere și taină , la LITURGHIE , la proscomidiar , scoțând părticică la morți …ca doar n a luat o RAZNA ca tine sa faca un caz din asta..
A , si apropo , teodosie, tu de cate ori te RACORESTI intr o lună ?!..Ai vorbit despre PIMEN in cta , dar nu era totuna , ai vrut să te RACORESTI ( e expresia ta…) si de față cu TEOFAN , nu i asa ?!.. ti a iesit barem , ieri , la suceava ? Daca nu , să mai tragem o Dublă…zic..Perfidenie de om ce esti tu..SPURCACIUNE..ma mir cum te mai rabdă Hristos si pământul ăsta…

Arhiereule Petrescu , ATAT DE JOS JOCI ?!..ESTI ARHIEREU SAU CLOVN ? CUI I A FOLOSIT MASCARADA DE IERI ?!…am inteles , în fiecare an te ai dus că erai mana in mana cu PIMEN si te invita el , dar anul ăsta , care a fost motivul ? Ce ai cautat acolo ?.. Răspunsul e mai jos..Păi bine , Bă TEODOSIE , iar te ai dus peste Mitropolitul TEOFAN ? Iar te ai autoinvitat ? I ai prins punctul slab , stii că e prea educat si nu te poate refuza ? Dar de ce nu te duci si peste Mitropolitul Nifon al Targovistei ? Păi acela da cu tine de pământ mă…acela își selectează oameni de valoare în jurul său…VULPOIULE VICLEAN , ai premeditat totul din constanta si te ai dus sa l umilesti pe IPS TEOFAN , te ai dus sa te razbuni că nu te a lăsat să predici la înmormântarea lui Pimen..Sa ti fie rusine ca te folosești de sarbatoarea Nasterii Sfântului Ioan Botezătorul și de Sfântul Ioan cel nou de la Suceava , ca sa te răzbuni pe Mitropolit..ma uitam la fata ta , ce umflată era , plină de nervi , cum iti frecai mâinile , ce predica demodată despre ioan de la suceava si apoi , cand treci la ce te doare , cu PIMEN , parca inviezi..Stai BĂ calm , ca IPS TEOFAN nu l a uitat pe pimen , ce vrei sa faca , sa strige in gura mare de dimineata pana seara ca ii este dor de PIMEN ?!.. il pomenește omul , cu evlavie si discretie , în tăcere și taină , la LITURGHIE , la proscomidiar , scoțând părticică la morți …ca doar n a luat o RAZNA ca tine sa faca un caz din asta..A , si apropo , teodosie, tu de cate ori te RACORESTI intr o lună ?!..Ai vorbit despre PIMEN in cta , dar nu era totuna , ai vrut să te RACORESTI ( e expresia ta…) si de față cu TEOFAN , nu i asa ?!.. ti a iesit barem , ieri , la suceava ? Daca nu , să mai tragem o Dublă…zic..Perfidenie de om ce esti tu..SPURCACIUNE..ma mir cum te mai rabdă Hristos si pământul ăsta…

Gepostet von Leonard Coca am Donnerstag, 25. Juni 2020

Teodosie AI PROBLEME SI CU VIESPILE ?!…Se pare , ca te ai reintors la constanta , cu BUZA UMFLATĂ…TEODOSIE , atacat de albine si viespi , ieri , 24 iunie 2020 , la Mănăstirea Sfântul Ioan cel nou de la Suceava…
Bă TEODOSIE , cum Doamne iartă ma se face ca toate lucrurile rele numai tu le atragi ( doamna in virnil , motorul (opriți motorul..) , lebede lovite de tine cu crucea n cap , acum albine si viespi care te mușcă de limba aia barfitoare…lucru necurat , maică..

Arhiepiscoape , stii bancul cu albinele ?
Ips: NU .
Răspuns : ROIUL !!!

PS : Teodosie , atât de mult te iubeste Dumnezeu ( in care tu nu crezi…) , încât trimite albine si viespi peste tine…

Teodosie AI PROBLEME SI CU VIESPILE ?!…Se pare , ca te ai reintors la constanta , cu BUZA UMFLATĂ…TEODOSIE , atacat de albine si viespi , ieri , 24 iunie 2020 , la Mănăstirea Sfântul Ioan cel nou de la Suceava…Bă TEODOSIE , cum Doamne iartă ma se face ca toate lucrurile rele numai tu le atragi ( doamna in virnil , motorul (opriți motorul..) , lebede lovite de tine cu crucea n cap , acum albine si viespi care te mușcă de limba aia barfitoare…lucru necurat , maică..Arhiepiscoape , stii bancul cu albinele ?Ips: NU .Răspuns : ROIUL !!!PS : Teodosie , atât de mult te iubeste Dumnezeu ( in care tu nu crezi…) , încât trimite albine si viespi peste tine…

Gepostet von Leonard Coca am Donnerstag, 25. Juni 2020

Teodosie , ca acest Mitropolit , prea cu bun simt , trebuia sa stea sau nu lângă tine cand pomeneai , conform randuielii slujbei , mai putin contează…cert este că nu i a facut placere să stea lângă tine , ti a întors spatele si a plecat..si bine a facut..oricum te ai facut de ras ..
. L ai facut si pe el , săracul.. ai tensionat slujba si in randul preoților..pana si Împărtășania cred ca le a rămas în gât , numai prin prezenta ta acolo..
Ce cauti mă descreierat65ule peste oameni ?!…L ai văzut vreodată pe IPS TEOFAN ca a venit in eparhia ta ?!…

Teodosie , ca acest Mitropolit , prea cu bun simt , trebuia sa stea sau nu lângă tine cand pomeneai , conform randuielii slujbei , mai putin contează…cert este că nu i a facut placere să stea lângă tine , ti a întors spatele si a plecat..si bine a facut..oricum te ai facut de ras … L ai facut si pe el , săracul.. ai tensionat slujba si in randul preoților..pana si Împărtășania cred ca le a rămas în gât , numai prin prezenta ta acolo..Ce cauti mă descreierat65ule peste oameni ?!…L ai văzut vreodată pe IPS TEOFAN ca a venit in eparhia ta ?!…

Gepostet von Leonard Coca am Donnerstag, 25. Juni 2020

https://web.facebook.com/watch/live/?v=613539732594779&ref=watch_permalink 

Unde ascundea urmele păcatului

Teodosie… s-a răcorit

De ce îl urăște Teodosie pe Mitropolitul Teofan

”Părinte, Dobrogea vă așteaptă de 2000 de ani!” e ca și cum i-ar fi spus ironic și foarte grav în același timp

Lasă un răspuns