Renascut din iubire – 154

-Nicolas, nu mai pot. Uite ce sms am primit de la nemernicul ăla de copil. Zice că trebuie să o atragă pe Ella de parte lui să mă poată distruge în voie.

Mărturisirea lui Valentin i-a picat ca o mănuşă lui Nicolas.

-Unchiule, dacă individul ăsta nu vă lasă în pace, eu zic să-l chemaţi odată sus la balconul de la bibliotecă, vin pe acolo şi îl împing de la balcon, chipurile din greşeală.

Bărbatul neştiind că Nicolas a vorbit cu Ella şi că acela era doar un test să vadă dacă unchiul lui e în stare de aşa ceva, s-a luminat la faţă.

-Mi-ai face un bine Nicolas, dar dacă nu moare?

Nicolas s-a sprijinit de perete. Cuvintele Ellei aveau să se confirme.

-Încercăm, a bâiguit.

-Nu Nicolas, e prea riscant, dacă scapă şi spune tot, mai bine nu. Poate să ne gândim la o altă variantă. Fă-mi un masaj pe picioare, mă dor toţi muşchii…

Nicolas a început să-l maseze pe picioare deşi tremura din toate încheieturile. „Doamne… unchiul meu e un criminal, criminal… Acum înţeleg de ce nu-i pasă deloc de mine… Atât timp cât e în stare să omoare un om, de ce i-ar păsa de un altul?” gândea tremurând din ce în ce mai tare. Valentin a sesizat că-i tremură mâinile şi a întrebat de ce. Nicolas i-a spus că din cauza oboselii. După un timp tânărul s-a retras. Cum a ajuns în cameră a sunat-o pe Ella şi i-a povestit tot.

-Vezi Nicolas? Avem în viaţa noastră un criminal… Hai să încercăm să ne liniştim că mi-e teamă că o luăm razna și noi. Odihneşte-te! Voi încerca şi eu.

-Noapte bună Ella, a zis tulburat peste fire.       

Foto – internet

Va urma

 

Lasă un răspuns