Război psihologic asupra mea

„Nimic nu îi dă mai mult curaj unui om fricos decât frica altuia.” – Umberto Eco

Se intensifică presiunile asupra mea, dar nu numai. Prietenii, atât cei din viața reală, cât și cei de pe fb, au început să primească amenințări. Unii au ales să-mi spună, alții, făcuți după chipul și asemănarea lor, au ales să rupă legătura cu mine, fără nicio explicație. 

Cei care au rupt legătura cu mine, au procedat întocmai ca fostul meu duhovnic. Dacă i-am sunat, nu mi-au mai răspuns, mi-au blocat nr, apoi au început să mă vorbească de rău. Cei care, după amenințări, s-au aliniat acestui ”concept”, vor fi victime sigure. Pt că cei implicați, nu uită și nu iartă, deși îi îndeamnă pe alții la iertare. Teama voastră le dă curaj. Nu uitați asta!

După ce primul dintre cei în care am avut încredere și pe care îl consideram prieten, a procedat exact ca fostul meu duhovnic, am avut un șoc. Nu înțelegeam cum să se întâmple din nou așa! Apoi, m-am rugat, m-am liniștit și cu ajutorul Lui Dumnezeu, dar și a celor care au fost sinceri față de mine, am înțeles ce se întâmplă.

Puneți-vă puțin în locul meu și vedeți cât și dacă ați fi rezistat să vedeți cum la interval de câteva zile, vă mai blochează nr, fără nicio explicație, un om în care ați avut încredere. Neșansa ălora care au acționat și acționează asupra mea ca picătura chinezească, mizând pe faptul că asta mă va înnebuni, este că am înțeles mecanismul.

Vouă, celor care continuați să-mi amenințați prietenii cu pierderea locului de muncă sau cu denigrarea, după caz, vă informez că NU VĂ PERMIT SĂ FACEȚI VICTIME COLATERALE! NU VĂ PERMIT SĂ-MI AMENINȚAȚI PRIETENII, mai ales pe cei care au rămas lângă mine și după ce au primit amenințările voastre.

Acum pt că știți că informațiile au ajuns la mine, și nu numai, poate vă potoliți. Dacă nu încetați cu amenințările, asumați-vă stârnirea tornadei.

Și încă ceva nefericiților. Pe mine nu mă sperie singurătatea. Știu că urmăriți să fiu izolată și jubilați când vedeți că sunt 20 – 30 de prieteni care au curajul să se exprime public. Știți care e tragedia voastră? Chiar dacă ați reuși să-i speriați pe toți și să-i determinați să se îndepărteze de mine, pe Hristos nu puteți nici să-l amenințați, nici să-l speriați. El va rămâne cu mine.

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

M-am săturat de ipocrizie

”Fostul duhovnic ce l-ati avut sufera de aceasta tulburare”

 

Lasă un răspuns