Rău intenționați sau jurnaliști de doi bani?

 

”Lux și opulență la Suceava. Arhiepiscopii și preoții au sosit în bolizi de zeci de mii de euro la sfințirea unei biserici” menționează presa în delir jucând parcă telefonul fără fir, vorbesc în versuri 🙂  

”ÎPS Teodosie, ÎPS Ioachim şi PS Damaschin Dorneanul au oficiat slujba de târnosire de la Biserica „Sfânta Cuvioasă Parascheva”, din comuna Baia, judeţul Suceava. Aceştia au ajuns la poarta lăcaşului de cult cu două autoturisme de lux, stârnind indignarea localnicilor, scrie Adevărul.” 

Întrebarea : rău intenționați sau jurnaliști de doi bani? e pe deplin justificată. Cum să scrii așa în orb doar de dragul de a lovi încă o dată și încă o dată în Biserică?

Da, ÎPS Teodosie, ÎPS Ioachim şi PS Damaschin Dorneanul, au venit la biserică într-o mașină de epocă, dar mașina de epocă nu aparține Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor. Proprietarul este un localnic, un fiu al satului care s-a oferit, din respect și admirație, (pt faptul că ploua) să-i ducă pe arhierei de la primărie la biserică, adică 500 de m. 

Pt 500 de m în care arhiereii au mers într-o mașină de epocă s-a făcut atâta vâlvă și s-au revoltat atâția oameni și asta din cauza presei, care nu mai știe cum să se urce cu bocancii pe credința oamenilor.

Lasă un răspuns