Purtător de cuvânt – specialist în lucruri josnice

Apel către fostul meu duhovnic: opriți paiața!

Prietenii mei, căci da, eu chiar am prieteni, m-au informat că individul – purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a postat ceva care sigur mă vizează. Deschizând link-ul am văzut că, da, aveau dreptate.

Dvs credeți că noi suntem o adunătură de proști și dvs sunteți singurul deștept? Când vreți să faceți, așa, pe inteligentul, nu că v-ar suspecta cineva că ați fi, uitați-vă în urmă și vedeți ce ați realizat.

V-ați jucat de-a călugărul, apoi de-a popa, căci de preot nici nu poate fi vorba, vă mai jucați de-a jurnalistul, dar și de-a inginerul. Nu excelați în nimic și mai grav, nu sunteți nici măcar OM.

Eu nici nu am lins, nici nu am scuipat, am prezentat realitatea unor momente. Nu e vina mea pt faptul că fostul meu duhovnic s-a purtat cu mine ca un înger, ani de-a rândul, apoi, influențat de voi, a trecut în cealaltă extremă.

Dvs însă, zilnic, și lingeți și scuipați. Vă vorbesc pe limba dvs pt ca doar așa înțelegeți. Nu îl lingeți în ureche doar pe fostul meu duhovnic, pt că aveți interes, dar îi mai lingeți și pe alții, apoi îi scuipați, după caz. Vă dau un exemplu. După ce l-ați tocat pe un preot la fostul meu duhovnic, fără un motiv real, când v-ați întâlnit cu el, nu știați cum să-i spuneți mai ”smerit” : sărut mâna și exemplele ar putea continua. Păi ce fel de om sunteți?

Nu am foarte mult timp să mă ocup acum de dvs, să spun ce părere aveți, de fapt, despre IPS Teodosie și să și dovedesc asta, nu am timp să povestesc de ce sunteți în stare, la ce ați lucrat dvs nopți la rând. Nu vă bazați pe faptul că, pt a ajunge la dvs trebuie să-l aduc în discuție și pe fostul meu duhovnic. Pot fi și imprevizibilă.

Stați ca hienele. Abia așteptați să încep un  război cu fostul meu duhovnic și subtil alimentați asta. De ce? Vă e teamă că reia legătura cu mine și vă încurc din nou?

Nu mai așteptați! Nu vă fac pe plac! Dacă ÎPS Teodosie a căzut în plasa voastră, eu nu voi face asta, indiferent de ce ar face și ce ar spune fostul meu duhovnic.

ÎPS Lucian a fost un vizionar. ”Sora Mihaela, ăștia o să-l termine pe duhovnicul tău”. A avut dreptate. Dintr-un slujitor care a scris istorie la București, ați făcut un om de care râde o țară întreagă.  

P.S. Știați că, printre altele, în Constanța vi se spune Sătănescu? Știu oamenii ce știu.

Dvs faceți pe deșteptul în continuare! Provocați-mă!

Sper ca fostul meu duhovnic să vadă acest articol, pt că îmi dau seama că, dvs informându-l, aveți tot interesul să nu ajungă la domnia sa. 

Viclenia purtătorului de cuvânt

Lasă un răspuns