Promisiune

Până la sfârșitul săptămânii, vă promit că vă mai spun ceva dintre multele pe care îmi propusesem să nu le spun. Asta ”grație” hoaței care crede că e în măsură să spună ce e josnic și ce nu, care nu știe să facă diferența între: nu am fost plătită să scriu cartea și: a plătit tipărirea cărții, care s-a arătat deranjată că i-am zis ”ea” etc. 

Păi … cum o fi vrut să-i zic? Înaltpreasfințita hoață? Mai era o călugăriță îndrăgostită de ”măreția” lui Teodosie și se credea nevasta Arhiepiscopului, de care Arhiepiscopul m-a rugat să-l scap. dar asta e o altă poveste pe care o să o spun la timpul ei. La slujbe stătea numai în fața scaunului arhieresc. Așa poate se crede și hoața asta aterizată de câteva luni în biserică, vreun pui de înaltpreasfințită. 

Să o văd pe ”jurnalista” lu’ pește cum dovedește tot ce a scris despre mine. Să nu uite că are antecedente!  Va fi chemată în judecată, atunci când nu se așteaptă. Nu permit unui astfel de specimen să mă calce în picioare… cu acordul Arhiepiscopului. Să nu spună Arhiepiscopul că ”nu a aflat” despre mizeria pe care a scris-o!

Ea, pardon, Înaltpreasfințita hoață crede că mai poate fi iertată dacă spune că m-a acuzat pt că a fost instabilă emoțional, că dragostea pt Arhiepiscop a făcut-o așa.

Să vedem cu dovedește că am șantajat cu o filmare care e publică demult, cum dovedește că am filmat alți ierarhi, cum dovedește că am dublă personalitate etc.

Văd că mai nou este și ”psihiatru”. Nu-i era de ajuns că e hoață și că se crede deja o ”celebră” jurnalistă care dă lecții, dar ea e praf, se mai crede și ”psihiatru”. Mâine poate aflăm că se crede chiar Dumnezeu.

Ăștia au impresia că nu am sesizat asemănările dintre ce a scris individa și ce s-a scris în pagina aceea de fb pe care a comandat-o fostul meu duhovnic (am atașat și link-ul, pt a vă edifica). Ei nu-și dau seama cum se dau pe față și cum îmi dau posibilitatea să îi prind în cuvânt. Vor avea mari surprize.

Hoața acuză…

Citiți și vă cruciți!

Arhiereul minciunii

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

Lasă un răspuns