„Preoteasa”- capră râioasă… coada pe sus

  Deși îmi propusesem să ne vedem luni, 21 iunie, în urma articolului ”O preoteasă mi-a spus că… a vrut să-și omoare soțul”, s-a înfoiat gogoașa înfuriată și a făcut… ca toate arătările 😊. Cică mă dă în judecată pentru că am denigrat-o. Adică se duce dusa la Poliție, cu articolul în dinți, și spune:

 

-Alooo! Tovarăși! Sunteți la ”locurilii” voastre? Deschideți închiderea! Io, plângăcioasa de serviciu, am venit să o pârăsc pe-asta! Uite aicișa, aia din articol… sunt io. M-a denigrat.

 

Ai grijă! Învață termenul: denigrat! Fă repetiție acasă, nu de alta, dar să nu ajungi acolo și să zici că te-am digerat 😊 😊 😊.

 

Aseară mi-a transmis că mă dă în judecată, nu știu dacă era și cu „să mă scuipe ea în gură, dacă nu o dau în judecată”. 😊

 

Când vrea să fie convingătoare… zice să o scuipe în gură 😊.

 

Măi, cucoană, fii atentă aicișa la mine, când glumesc, glumesc, dar acum vorbesc FOARTE serios.

 

Aseară eram hotărâtă ca astăzi să-ți dau numele, măcar să ai de ce să mă dai în judecată și să nu te mai faci de râs și pe acolo, să spui că în articol e vorba despre tine. Și știi ce m-a făcut să mă opresc? Nu sms-ul Părintelui, nu amenințările tale de femeie bolnavă de ură și de dorință de răzbunare, ci MILA PENTRU BĂIATUL VOSTRU. Nu vreau să fie arătat cu degetul. Nu are nicio vină că are o mamă iresponsabilă ca tine. Dacă ție nu ți-e milă de el, mie mi-e milă.

 

Mi-a sfâșiat sufletul când l-am văzut ce privire tristă are. Un băiat atât de tânăr și cu o privire atât de tristă… n-am mai văzut. Am simțit cum îi plângea sufletul, închis ca într-o colivie. Pentru a-l proteja pe el, nu-ți dau numele, dar aștept să începi tu circul.

 

Chiar insist să mă dai în… ce nu ai – judecată. Vreau să-l cunosc pe „Robert”, și asta va fi, probabil, singura variantă. Sper că ești conștientă că… „Robert” va fi citat și el și… sigur, va fi foarte „încântat” să vadă că tu mi-ai trimis fotografia lui, mi-ai vorbit despre relația voastră și nu numai. Sper că ești conștientă că va trebui să vină și „maica” Serafima și renumitul medic din România de numele căruia te-ai folosit, pentru a confirma că „Robert”, în perioada respectivă, a fost la el, iar eu, pe lângă faptul că știu de la tine lucrul acesta, am și câteva sms-uri de la medicul respectiv. Sper că ești conștientă că EU ÎI VOI NOMINALIZA PE TOȚI ȘI TOȚI VOR FI CITAȚI. Vei deschide un circ pe cinste.

 

„Ionuț”, te rog, insist, să o însoțești pe mama ta în instanță, pentru a vedea tu cu ochișorii tăi triști… că NU MINT.

 

Individa mincinoasă și vicleană nu învață nimic din ce i se întâmplă.

 

1.M-a căutat cu viclenie să îl ajut pe Părinte ȘI AM DESCOPERIT CINE E FĂȚARNICA, ceea ce nu ar fi descoperit Părintele niciodată.

 

2.S-a folosit de numele unui mare duhovnic ȘI AM DESCOPERIT CĂ DUHOVNICUL RESPECTIV NU AVEA NICI UN AMESTEC ÎN POVESTEA EI INFECTĂ.

 

3.Mi-a dat o fotografie și un nume fals – „Robert” ȘI AM DESCOPERIT CINE ESTE ACEL BĂRBAT, iar exemplele ar putea continua.

 

Acum vrea în instanță. Păi… hai, măi, fată… să te faci de toată povestea, dar… grăbește-te! Dacă „Robert” are concediul tot în august, să vină și în instanță, să nu facă omul două drumuri atât de lungi, că e păcat de timpul lui. Omul acela chiar a făcut ceva cu viața lui, nu și-a cheltuit-o în minciuni, ură și răzbunări.

 

Știți de ce e așa de înfuriată „doamna”? Mă cântă prin parohie, pe la toate babele, de câteva luni, s-a plâns și a plâns (doar e expertă în bocet), spunându-le, cum i-a spus și lui ”Ionuț”, că am intervenit în familia ei.

 

Din răutate și din ură, mi-a dat și numele, iar oamenii, din curiozitate, au început să-mi urmărească blogul 😊. Ba, mai mult, cineva chiar a îndrăznit să mă și contacteze.

 

Or fi ei oameni simpli, dar fac și ei niște legături, iar „doamnei” au început să-i cadă măștile. Până și asta s-a întors împotriva ei, dar ea nu vede nimic.

 

„Ionuț”… te rog să reții ce-ți spun acum! Când vei fi pregătit și vei vrea să știi adevărul PÂNĂ LA CAPĂT, până mă va da mama ta în judecată, pentru că atunci oricum o să-l afli, aștept să mă contactezi. Dacă dorești, ne și vedem. Unde vrei tu.

 

Și vreau să-ți mai spun un lucru important. Să știi că tatăl tău ar fi putut/ avut să-ți spună multe de-a lungul timpului, dar… a preferat să te protejeze. A înghițit multe nedreptăți, i-a ascultat cuvintele dureroase și mincinoase ale individei, spuse prin gura ta, le-a recunoscut și a tăcut.

 

Nu s-a justificat, nu te-a contrazis, nu a contrazis-o. A sperat și speră că… va veni o zi în care vei vedea adevărul. Că vei înțelege. A preferat să stea departe de tine, așa cum i-a impus scorpia, ȘI ASTA ÎȚI SPUN CU CERTITUDINE, PENTRU CĂ DOAR EA MI-A SPUS SĂ-I TRANSMIT PĂRINTELUI SĂ NU SE APROPIE DE TINE, SĂ TE LASE SĂ CREZI CE AI CREZUT ȘI PÂNĂ ACUM.

 

A preferat să stea departe de tine… decât să te transforme într-o minge de ping-pong între ea și dumnealui. Dar toți anii ăștia i-ai lipsit… Mult. Acum… după câte i-ai făcut, nu mai găsește puterea interioară să poată purta un dialog lung cu tine, dar ți-a scris… chiar dacă nici asta nu are puterea să recunoască. Acum gândește-te! Cine te iubește și cine nu. Cui îi pasă și cui nu.

 

Mai am un mesaj pentru „deschide închiderea”. Acesta este ultimul spațiu pe care ți-l mai acord pe blogul meu. De-acum… poți să stai și în cap, să ameninți, pentru că din asta te hrănești de 23 de ani, NU VEI MAI AVEA ONOAREA SĂ-ȚI MAI ACORD ATENȚIE. În schimb… aștept procesul… cu mare interes. Atunci… altfel vor sta lucrurile.

 

Ai grijă de tine… ”Ionuț”! De sufletul tău și… mai cercetează… înainte de a crede!…

 

Lasă un răspuns