Precizări

Aș vrea să fac anumite precizări în legătură cu vol. 2 al lucrării ”Mai mult decât o carte – Adevărul”.

Am început acest vol. după ce l-am publicat pe primul, când încă nu aflasem cine este cu adevărat Arhiepiscopul Tomisului. Ca drept dovadă, în prima parte veți găsi amintiri din perioada de ”lumină”.

În timp ce scriam, l-am prins prima dată cu minciuna și m-am oprit… un timp. După ce mi-a zis că-i pare rău că m-a mințit și că nu se va mai întâmpla, am continuat să scriu. Apoi mi-a blocat nr. de tel. în Postului Sfintelor Paști –  2018, fără niciun motiv și fără nici o explicație, veți găsi toate detaliile în carte. Am abandonat din nou vol 2. 

M-a sunat după Paști, a dorit să ne vedem să-mi spună ce s-a întâmplat. Și mi-a spus… nimic, de fapt, minciuni. În perioada respectivă l-am căutat și eu. O să vedeți ce strategii a folosit… și-a greșit cariera. Trebuia să se facă regizor, actor, mafiot, orice altceva, dar nu călugăr. 

Am trecut din nou cu vederea și m-am apucat din nou de scris precizându-i:

-Dacă mă veți face să mă mai opresc o dată, înseamnă ca e de la Dumnezeu să nu apară acest vol., cel puțin nu în forma aceasta.

Și apoi am început să descopăr… multe… Și m-am oprit întrebându-l insistent ce fac eu cu vol. pe care l-am publicat și în care l-am prezentat ca pe un sfânt?

Mă privea și nu zicea nimic. 

-Eu n-am știu cum sunteți, dar dvs. ați știut. De ce m-ați lăsat să scriu o astfel carte? De ce? Ați sperat că nu voi afla niciodată cine sunteți cu adevărat? Ce fac eu cu acea carte înaintea oamenilor și mai ales înaintea Lui Dumnezeu?

Tăcere. Parcă nici nu mă auzea.

Vol. 2 îl voi publica pt liniștea conștiinței mele, dar și pt domnia sa. Poate privindu-se în ”oglindă”, pt că domnia sa e cel pe care l-am descris în vol 2, va avea o tresărire de conștiință și se va îndrepta, deși puțin probabil. După o viață trăită în mocirlă… 

Îl mai public și pt că nu vreau să mă întrebe Dumnezeu la Judecată:

-Ți-am descoperit cine e. Tu ce-ai făcut?

Ce să-i spun?

-Păi… stai să vezi… Doamne… n-am mai spus adevărul pt că… am vrut să dau bine în fața oamenilor… pt că m-am gândit că e periculos… pt că… 

Chiar aseară mă întreba cineva dacă îl mai pot ierta. Sigur. Dar de data aceasta, doar dacă își dorește. L-am iertat fără să-și exprime această dorință și am văzut rezultatul.

Sfat pt fostul meu duhovnic: dacă vreți să vă păstrați imaginea de ”înger” în fața amețitelor care mai cred în dvs., nu le apropiați prea mult! Dacă le apropiați s-ar putea să descopere ce am descoperit și eu… Bine, ele nu cred că au demnitatea să spună că nu sunteți ”înger”, chiar dacă ar descoperi, pt că unele au interese… cum aveți și dvs. Dvs vă folosiți de ele și ele de dvs. Eu n-am știut să vă folosesc, eu am știut DOAR să vă protejez. Vă amintiți de câte ori vă spuneam că facem lucrurile în așa fel încât să vă simțiți în siguranță? 

Eu chiar asta mi-am dorit pt dvs. Să fiți în siguranță. Să fiți fericit. Ce ați dorit dvs pt mine, ați spus în pagina aceea de fb și în toate amenințările primite. Și cu toate acestea, repet, vă iert, dacă vă doriți și dacă nu vi se pare o umilință să vă cereți iertare.

M-a sunat Arhiepiscopul Tomisului

Mă transformase într-o autistă

Confesiunile unor colaboratori

În spatele gravelor acuzații se afla duhovnicul meu – IPS Teodosie

1 comentariu

Ohohohoooo!!! prin postarea asta a ti lămurit multe întrebări de ale oamenilor care nu va simt sau cunosc,care va judeca sau ataca fără măcar sa stie cum a fost treaba între dv si el..sfatul de a face lucrurile încât să ma simt in siguranta îl urmez si eu,multumesc pt el! Doamne ajută pt împărtășirea gândurilor pt ca poate multi oamenii sunt in situatii de genul si nu stiu cum sa gândească ca sa iasa de acolo,nu stiu cum sa ocrotească sau ferească de asa ceva!!!! Multumesc si eu pe acesta cale, din nou,pt ajutorul dv si MODELUL care sunteti! In primul rand MULTUMESC LUI DUMNEZEU CA V ATI NASCUT IN ROMANIA!!! sa mai avem si noi oameni VII IN DUMNEZEU!!!!

Lasă un răspuns