Povestea Porcului – 2

Pt postarea promisă cred că voi avea timp miercuri sau joi. Până atunci, mă mai inspiră duo prostia. Cine știe, poate scriu și o comedie.

Așa că, avem episodul 2 din seria: ”Obsedată de piticul erotic”

După cum știți, am comandat ieri o jucărie de pluș. Un porc și cu un pai … în gură. Seara l-am îmbrăcat în rochiță, i-am așezat bine paiul în gură, pt că știu că așa îi place, i-am întins coada cu placa și când am vrut să dorm cu el… a dispărut.

L-am căutat peste tot. Nimic. Am sunat disperată la 112, s-a dar alertă generală și… a fost găsit abia pe la ora 3.00. Unde? Într-un hotel din Constanța… era cu un tatuat. Și când am văzut că iar m-a părăsit, am început să bocesc: de ce m-ai părăsiiiit… de ce ai plecaaaat… de ce m-ai lăsaaaat… nu pot fără tineeee, he, he, hehe, aho, aho, copii și frați… nu știu de ce, dar am dat-o în Plugușorul, apoi am luat-o cu Sorcova… Nu mai râdeți! Trăiesc ”o poveste foarte dramatică”. N-aveți un pic de empatie pt un om ”obsedat” care ”suferă” din dragoste…

Măi… și… cum boceam eu așaaa… după porc, mi-am adus aminte de postarea hoaței în care zicea că vulpea care nu ajunge la struguri… și… gata. M-am oprit din plâns… că plângeam rău… cu vorbe. :))) Hoața făcuse o postare, (aveți fotografia mai jos) în care vorbea din perspectiva ei. Mă vedea pe mine ca pe o vulpe care nu a ajuns la strugurele cu mitră.

Voia să vorbească despre mine, dar, ce să vedeți, i-a luat-o subconștientul înainte și… s-a dat pe față. Dacă pe mine mă vedea ca pe vulpea care nu a ajuns la struguri, EA E VULPEA CARE, NU DOAR CĂ A AJUNS LA STRUGURI, DAR… SE ȘI ÎNFRUPTĂ DIN EI. V-am spus că ăștia sunt proști rău? Vrând să dea în mine, arată cine sunt ei de fapt. Cum să faci o astfel de postare, când tu ești călare pe ”strugurele” la care zici că n-am ajuns eu?

Imaginea de mai jos, mi-a zis un prieten că, e a doua variantă. Zice că în prima făcea ”un sondaj de opinie”. Era întâi proverbul, apoi întreba dacă să dezvolte subiectul plecat de la proverb, cum o femeie care nu ajunge la un bărbat spune că e homosexual. Apoi, ”strugurele” i-a zis să șteargă și a lăsat varianta pe care o vedeți.

Aștept următoarea postare… cu interes… să mă mai inspir și eu. Și mai aștept și…  ”opera”…

Hai, pa! Merg să recuperez porcul… după… o noapte… fierbinte.

Povestea Porcului

 

 

1 comentariu

Vremea stă și vremuiește;
Vierul stă și vier-muiește…

Lasă un răspuns