Poveste de vară

… din vara aceasta…

Într-o zi… hălăduiam așa… pe internet. Căutam o mască pentru ochi… Uneori… îmi mai obosesc și mie ochii… Tot căutând, mi-a ieșit în cale site-ul https://www.tratamentenaturiste.ro/ și masca cu levănțică pentru relaxarea ochilor.

Levănțica este una dintre plantele mele preferate. Mi-am spus: asta e!

Am sunat la numărul de telefon afișat pe site și mi-a răspuns un domn. După voce… mi-am dat seama că e un om special.

După ce am făcut comandă, mi-a spus că masca nu e pe stoc, dar că va sosi în câteva zile. Din păcate… am zis atunci, dar… ”din păcate” avea să devină din fericire, nu am primit masca nici la data stabilită, nici câteva zile mai târziu.

Între timp, am comandat altă mască, de pe un alt site, pe care… nici măcar nu o folosesc… E prea bună 😊. După ce am făcut comanda respectivă, am sunat pentru a anula prima comandă.  

Domnul acela… a spus că-i pare rău pentru situația creată și că… după ce o va primi, mi-o va oferi în dar.

Am crezut că glumește, dar n-a glumit. În momentul în care a primit-o, m-a sunat și mi-a spus că-mi poate trimite masca… gratis.

Văzând că nu glumește, i-am spus să nu o trimită deocamdată, deoarece… dacă tot o voi primi cadou, vreau să mă mai uit pe site și să mai fac o comandă de ceva.

Am intrat în Universul tratamentelor naturiste și acolo am găsit un set de bijuterii cu turmalina (albastru).

Turmalina are o mulțime de proprietăți și beneficii. Intenționam demult să-mi achiziționez ceva din sau cu turmalină, dar am tot neglijat. Deși pe site erau mai multe culori, am ales albastru, pentru că albastru este culoarea mea preferată. Când mă pregăteam să plasez comanda, m-a sunat prietenul meu și m-a întrebat ce fac. I-am spus și…

-Aș vrea să-ți ofer eu setul acela de bijuterii, mi-a zis. Cum aș fi putut să-l refuz? 😊

Deci… lucrurile pe care am vrut să le comand… s-au transformat în daruri. Masca… din partea Domnului Nicu Ghergu și setul de bijuterii… din partea prietenului meu. 

Da, domnul acela drăguț, care a dorit să-mi ofere masca fără să mă cunoască, doar pentru faptul că a întârziat comanda și a simțit că sunt ușor dezamăgită, este terapeutul Nicu Ghergu.

În ziua în care am primit cele două minunății… a fost o sărbătoare. Eram ca un copil. Nu știam de ce să mă bucur mai mult. De mască… sau de bijuterii?!?

Mi-am pus mai întâi bijuteriile, pe care le-am simțit ca pe niște ființe vii, apoi masca și m-am așezat pe pat.

Îmi propusesem să stau doar câteva minute pentru a simți energia acelor obiecte, dar… m-a luat somnul… Am adormit foarte repede, iar când m-am trezit… am crezut că sunt într-un lan de lavandă. O senzație atât de plăcută… nu mai simțisem de mult timp.

După ce m-am trezit, l-am sunat mai întâi pe prietenul meu să-i spun cum am dormit în ”lanul de lavandă”, apoi l-am sunat pe Domnul Nicu Ghergu… să-i mulțumesc… din nou. 

Am mai vorbit despre produsele pe care intenționez să le achiziționez, am cerut detalii, apoi… după ce am închis telefonul, am vrut să aflu mai multe despre omul care îmi oferise un dar fără să mă cunoască.

Pe site-ul https://www.tratamentenaturiste.ro/despre-terapeutul-nicu-ghergu/, terapeutul Nicu Ghergu spune că:

”Primul contact cu terapiile alternative l-am avut la varsta de 8 ani, cand eram in clasa a doua.  Am observat pe piciorul drept niste bube care se intindeau cu repeziciune. In cateva zile aveam toata gamba dreapta plina, incepand de la glezna pana aproape de genunchi. Nu ma dureau,  dar imi amintesc  ca sangeram foarte tare, cand imi scoteam sosetele. La scoala, cand stateam in banca, se lipeau pantalonii de rani si iesea umezeala, de multe ori cu sange. De frica sa nu fiu dus la doctor ( la dispensarul din comuna ),  am ascuns cat am putut de mult sa nu fiu observat. Ma si speria situatia, pentru ca  se agrava in fiecare zi.  Asta se intampla prin luna mai. Intr-o seara m-am gandit mult cum sa scap de ele si m-am trezit dimineata cu o idee geniala: in curtea de la tara au crescut din totdeauna tot felul de plante ( eu le spuneam balarii),  fara sa constientizez  ce valoare inestimabila aveam la dispozitie. In acea dimineata  am cules frunze de patlagina, am pus in sosete cat am putut, iar mai sus m-am bandajat cu un tifon. Cand m-am intors de la scoala, am scos bandajele  si am observat o imbunatatire vizibila. Am continuat si in zilele urmatoare  si imi amintesc ca pana  la sfarsitul acelei saptamani, piciorul era complet vindecat. Nu imi ramasese nici macar o cicatrice (urma).

Nu mi-am imaginat niciodata ca domeniul sanatatii avea sa reprezinte vocatia mea. Visul meu din copilarie a fost sa devin preot, pentru a alina suferinta emotionala a semenilor mei.

Am  fost dintotdeauna sensibil la suferinta celor din jurul meu, indeosebi a oamenilor in varsta. Mi-a placut dintotdeauna sa imi ofer sprijinul celor care aveau nevoie de el.

Lucrurile aveau sa ia o intorsatura in viata mea in anul 1996, cand dupa nasterea primului copil, sotia mea a ramas cu o depresie posnatala severa,  singura solutie oferita de medici fiind tratamentul  psihiatric…”

Continuarea acestei mărturisiri impresionante… pe site.

Întâlnirea mea cu terapeutul Nicu Ghergu e o dovadă în plus a faptului că… nimic nu este întâmplător, că toate au un rost și că atunci când oferi spațiu în viața ta lucrurilor noi și benefice… ele apar… însoțite de oameni minunați.

Masca aceea cu levănțică și setul de bijuterii cu turmalină au adus în viața mea încă un om deosebit.

Vă mulțumesc, Domnule Nicu Ghergu! Mi-e clar că Dumnezeu a pus în dumneavoastră multe daruri.

                                   ***

Noi… ne revedem miercuri, 14 iulie. Ce articol vom avea? Surpriză. 😊

Vă îmbrățișez!

 

1 comentariu

Țurcanu Aurelia

Ce frumos!!!
M-am regăsit foarte bine ca si eu doream sa ajut oamenii cu produse de sanatate pentru ca pe mine m- au ajutat-am facut cursuri,am fost la Seminarii,Brasov,Bucuresti ,eram.așa de încântată incat imi doream enorm sa ajut oamenii cu acele produse de sanatate,pentru ca eu chiar iubesc oamenii-dar cum românul se gândeste ca ti vrei sa te îmbogățești de pe urma lor au fost foarte reticenți -am ajutat cateva persoane ,dar am fost nevoită să plec din țară,din cauza problemelor financiare-acolo am gasit oameni care era necesar sa fie ajutați-am.facut o si o fac cu drag de 10 ani ,răsplătită de Dumnezeu cu familii minunate-am inteles ca asa trebuia sa,ajut oamenii -vacanta plăcuta plina de frumos si iubire .

Lasă un răspuns