Pomelnice pe email și banii în cont.

Cerșetorii și prefăcuții ăștia în rochii negre… nu se mai satură.

Să-mi spună și mie ”stăpânul” locului, dacă eu trimit, CA PROASTA, bani să aprindă popa lumânări (de parcă eu nu pot), de unde știu că popa (angajatul) aprinde lumânarea? Îmi trimite un live, iar eu trebuie să urmăresc până se arde lumânarea???

Nu vă mai lăsați prostiți de cerșetorii ăștia!!! Terminați cu pomelnicele! Cât de naivi puteți fi să credeți că popa se roagă, cu mai multă implicare, pt problemele voastre, decât voi? Vă vorbește un om care s-a trezit după 20 de ani în care a fost prostit de un diavol deghizat în duhovnic. 

În Biserică mai sunt, încă, oameni minunați, dar eu mă refer, aici, strict la lichele. 

Teodosie, îți reamintesc, pt că ești ramolit și poate ai uitat: dacă o mai pui pe hoața aia să scrie un cuvânt la adresa mea sau să facă referire la ce am scris, îți PROMIT că următoarea postare va fi despre ce ai zis de IPS Calinic al Argeșului, când m-ai pus să-i dau sms să-l întreb dacă a citit cartea și ÎPS mi-a răspuns printr-un sms. Sper că nu vrei să spun și asta sau… poate vrei, cine știe. Și-ți mai PROMIT ceva: dacă mă mai provoci, voi fi, nu ca o furtună, ci ca o tornadă asupra ta. Mi-ai făcut foarte mult rău, m-ai denigrat pe nedrept etc… ți-am permis prea multe, acum nu-ți mai permit. S-a terminat cu răbdarea și cu tăcerea! Îți dau un sfat… totuși: fii foooarte prudent cu cei care nu mai au milă de tine! ȘI EU NU MAI AM!

”Pomelnicul dumneavoastră îl puteți trimite pe adresa de email a Parohiei, îl vom printa, iar apoi îl vom pomeni la Sfânta Liturghie și la Taina Sfântului Maslu. 

Jerta dumneavoastră pe care în mod normal o atașați unui pomelnic, însemnând o sumă de bani oferită benevol o depuneți online tot în contul Parohiei.

– o dată pe zi un angajat al nostru va aprinde la lumânărar lumânările comandate de dumneavoastră pe email.

Facem două mențiuni importante:

Banii înregistrați în cont, atât de la lumânările vândute cât și donațiile benevole care însoțesc pomelnicele online, vor fi direcționați către finalizarea Așezământului de copii abandonați și mame aflate în dificultate din Techirghiol, proiect pe care acum îl punem la dispoziția celor carantinați din cauza Covid-19.”

 

Biserica trece în online: Pomelnice pe email și banii în cont. Lumânările aprinse acasă costă 1 sau 3 lei

De ce îl urăște Teodosie pe Mitropolitul Teofan

Lasă un răspuns