Pinocchio al Tomisului

Pt că nu am timp acum să intru în prea multe detalii, vă spun doar atât: după ce mi-a descoperit Dumnezeu cine este cu adevărat Pinocchio al Tomisului, l-am întrebat dacă fără cretini, că doar niște cretini mai pot crede în el, din care am făcut și eu parte, se roagă singur, acasă, în fața icoanei… câte 5 ore.

M-a privit îngrozit și nu mi-a răspuns. Mi-a răspuns acum, comparând imaginile de mai jos. Când a avut spectatori a lătrat, grohăit și câte 5-6 ore. Când nu mai are spectatori, abia se behăie 3 ore și un pic. Și asta pt că știe că mai sunt niște proști care îl urmăresc pe fb. Nu te grăbi să dai vreo explicație, pt că o să le dau eu în altă postare și s-ar putea să te faci și mai rău de râs. 

Am văzut că grohăi în continuare dezlegările stând în fața icoanei Mântuitorului. Cui i le faci? Lui Iisus? Ai fi în stare. La cât ești de dus, nu m-ar mira să crezi că-l dezlegi pe Mântuitorul. 

De Buna Vestire, în timp ce Teodosie abia a ”slujit” 3:51:55, la Iași, slujba a durat 4:54:10. Oamenii rugători se pot ruga în orice condiții, prefăcuții, doar cu spectatori.

De ce îl urăște Teodosie pe Mitropolitul Teofan

Lasă un răspuns