Pinocchio al Tomisului – 2

Ramolituleeee… e..e..e… (ăsta este ecoul) :)))  învăță-ți proasta că între ”Liturghia Sf. Ioan Gură de Aur” și ”Liturghia Darurilor mai înainte sfințite” este o diferență de maxim 20 de minute. 

”Liturghia Sf. Ioan Gură de Aur” e mai lungă decât ”Liturghia Darurilor mai înainte sfințite” cu cel mult 20 de minute, nu cu 2-3 ore. În seara asta nu am timp de tine, darrr… după cum ți-am promis, DACĂ MĂ PROVOCI și m-ai provocat… prin ce ai pus-o pe aia să scrie, care a aterizat de la turci, în biserică, de vreun an și… brusc le știe pe toate. Ți-am spus să nu te grăbești, pt că aveam de gând să revin mâine cu explicații, dar… te-ai grăbit, pt că minciuna întotdeauna se grăbește, după cum spunea  Vlahuță. 

Hoața, după această perioadă, va fi acționată în judecată, să dovedească tot ce a spus despre mine și… vei fi chemat și tu să explici ”coincidența” cum de s-a ”întâmplat” după ce m-ai amenințat că vei ”arăta lumii că sunt nebună”… aia a scris că am dublă personalitate. M-am lăsat destul călcată în picioare de niște hoți, mincinoși, perverși. AJUNGE!

Pinocchio al Tomisului

Citiți cu atenție!

Lasă un răspuns