Omul căruia Dumnezeu îi lăsase doar viața… a plecat…

 

Noaptea de 6 decembrie a.c. ora 2.30, Sfântul Ierarh Nicolae, în timp ce aducea daruri celor mici, dar și celor mari, s-a oprit o clipă la dl Vasile Adamescu, să-i dea un dar de plecare – Veșnicia Luminii.

După o viață trăită într-o lume a întunericului și a tăcerii, s-a mutat în Raiul cel mai Rai, unde în sfârșit va vedea. Îl va vedea pe Dumnezeu pe care L-a iubit atât de mult, va vedea îngerii, îi va vedea pe sfinți, va auzi cele mai frumoase cântări de laudă… 

În călătoria sa pe pământ, am avut fericirea sa îl întâlnesc virtual, să vorbim pe chat, ne-am exprimat reciproc dorința de a ne întâlni, dar … uneori timpul se grăbește…

Vă mulțumesc pt toate orele petrecute împreună aici, vă mulțumesc pt toate cuvintele pe care le voi păstra ca pe niște comori, vă mulțumesc pt că ați fost dovada vie a faptului că viața, indiferent cât ar fi de grea, poate fi nu doar înfruntată, ci și trăită frumos, demn, curat. Cu Dumnezeu în suflet se poate merge pe valurile vieții fără să existe pericol de scufundare. 

Mulțumesc Viorel Micu pt devotamentul de care ai dat dovadă îngrijind, alături de familia ta, un om care străin fiind, ți-a devenit ca un tată. 

Dumnezeu să îl așeze în Lumina Sa, iar pe voi să vă întărească și să vă răsplătească pt tot binele făcut. 

Vasile Adamescu – omul căruia Dumnezeu i-a lăsat doar viața

Vede cu ochii sufletului

1 comentariu

Dumnezeu sa l aseze in Lumina Sa! Oricum e un învingător!

Lasă un răspuns