O carte document

Romanul ”Arhiereul – unealta demonului din umbră”, poate fi o care document, pt că are toate ingredientele necesare: faptele sunt reale, multe personaje sunt contemporane cu noi, întâmplările mi-au fost povestite, cele mai multe, de către protagoniștii lor, la o parte din acțiunile descrise, am fost chiar eu prezentă.

Deși titlul este unul destul de dur, în roman veți găsi și povești de dragoste care îl vor îngenunchea pe Arhiereu, dar și atitudini ale tinerilor, care vor face din el, în ascuns, robul temerilor.

Având în vedere faptul că subiectul este foarte urmărit pe blog, dar extrem de puțini se exprimă la vedere, pe fb, am două variante: fie să fac un grup închis în care să aibă acces doar cei care își asumă urmărirea acestui subiect și să postez acolo continuarea, fie să mă retrag până la finalizarea romanului.

Nu sunt o colecționară de like-uri, dar fiind conștientă de faptul că acesta este și un test, trebuie să acționez cu responsabilitate. Continuând să postez public fragmente din roman și părând că ”strig în pustiu”, ei, cei făcuți după chipul și asemănarea Arhiereului, vor prinde și mai mult curaj, văzând lipsa voastră de reacție.

Puterea unui tiran stă în mâinile supușilor. Având atitudinea psihiatrului din roman și a preotului care și-a drogat colegul, dăm putere răului care se poate întinde ca o caracatiță.

Așa că, voi mai posta fragmente din roman, public, o vreme, 2 – 3 săptămâni. În funcție de atitudinea voastră voi alege una dintre variantele de mai sus și bineînțeles că vă voi anunța.

Urmează pauza. Zile cu lumină în suflet să ne fie!

 

Arhiereul – unealta demonului din umbră – 12

Lasă un răspuns