Nu mai există cale de împăcare

Am spus că astăzi voi mai posta ceva în legătură cu individul de la mare, Înaltpreaprefăcutul, dar având în vedere lehamitea pe care mi-au provocat-o cele mai recente evenimente, amân ce am vrut să vă spun.

În legătură cu acel mizerabil, voi mai face o singură postare importantă, vineri, după pronunțarea sentinței și asta pt că eu, după cum am spus, cred că va fi achitat și vreau să-i demonstrez că nu mi-e frică de el nici după ce va fi achitat.

Am auzit că mă dă în judecată după ce scapă. Dar ce mai aștepți ierarhul ”iertați și uitați”? Chiar te invit! Am ceva pregătit și pt eventualitatea unui astfel de moment pe care îl voi transforma în unul istoric.  Știu că ești monstru, așa că m-am pregătit pt orice venit din partea ta, pt că ești în stare de orice. Dacă ai ști că nu te pedepsește legea, m-ai omorî cu mâna ta, de fapt prin mâna altora? Aș fi prima?

După postarea de vineri, după sentința individului – achitarea – mă voi retrage o perioadă și nu voi mai răspunde la nicio provocare. Asta neînsemnând că nu voi lua nicio atitudine niciodată. Spun încă de acum că mă voi retrage, că să nu spună individul prin gura ”purtătoarei de cuvânt”, căci doar ea a spus că-i face concurență lui Tănăsescu, deci să nu spună că m-am retras pt că a fost achitat hoțul care mi-a furat buletinul din geantă și nu mai pot de frică. Vineri vă spun și motivul pt care nu voi mai scrie despre el o perioadă și motivul pt care mă retrag pt un timp.

Teodosie, îți promit că lucrurile nu vor rămâne așa! Știi că la mine cuvântul ”promit”… e sfânt.

Mă întreba cineva dacă mai există cale de împăcare cu Teodosie. NU. NU MAI EXISTĂ! A făcut prea multe, și-a permis prea multe, a distrus toată bunăvoința mea, toată mila pe care o aveam față de el, tot. Cale de împăcare nu mai exista din seara de 3 dec 2018, dar l-am rugat să lăsăm loc de bună ziua și să ne sunăm doar la sărbători, iar el, ca un mizerabil ce e, i-a spus hoaței că l-am rugat în genunchi să nu mă scoată din viața lui.

L-am rugat să lăsăm loc de bună ziua, nu pt că țineam neapărat să ”mă agăț” de el, ci pt că fusesem informată deja de ce avea de gând să facă, încă din momentul în care i-am spus că am aflat cine e cu adevărat. Nu am crezut, dar mi-am pus întrebarea: dacă totuși e adevărat? Pt a preveni situația pe care o vedeți, am încercat varianta de a rămâne în relații de simple cunoștințe. Monstru nu a vrut, pt că prezența mea, chiar sporadică, l-ar fi încurcat. Slavă Domnului că nu a vrut, doar așa am putut să văd cine e cu adevărat.

Și încă ceva și cu asta am încheiat… acum. O mașină suspectă o tot văd în preajma mea. Nu cumva mă filezi din nou? Să știi că NU MAI TOLEREZ ACEST LUCRU.

Hoața îl atacă pe purtătorul de cuvânt

Hoața acuză…

Arhiepiscopul Teodosie va fi achitat?

M-a sunat Arhiepiscopul Tomisului

 

1 comentariu

Pojoran cammy daniela

Doamne ajuta!Doamna Mihaela acest om.nu are lege el cumpără tot ,procurori,poliție,primărie etc .Sa dea Dumnezeu să facă dreptate!Vin să îi arunc chiftele cu prostia pentru faptele care le-a făcut față de mine!Sa nu moara până nu va da banii mei pe casă atunci vă fi iertat de mine și Dumnezeu!Pe oamenii îi cumpără cu bani ,dar dreptatea lui Dumnezeu n-o mai poate cumpara cu bani.Nu m-am gândit niciodată ce poate face un om ,un IERARH care are în păstorit atâția oamenii, dar și pentru el sunt canoane și faptele care le-a săvârșit!Numai Bunul Dumnezeu stie câți preoți, călugări,călugărițe, mireni au suferit din cauza lui.Copii etc.Il vor ajunge blestemele oamenilor!Sa ne Ferească BUNUL DUMNEZEU de așa ceva. vin vremuri grele Frați Creștini de așa IERARHI!

Lasă un răspuns