”Nu am trecut printr-o trauma asa mare cu un om oarecare…”

Amalia mi-a scris din nou și din nou… câtă dreptate are…

Cineva spunea că, dacă nu ar fi Hristos, astfel de oameni ar fi înfricoșători. AȘA ESTE!!!

Dumnezeu nu da mai mult decat putem duce, si daca ne-a dat crucea aceasta inseamna ca o putem duce cu ajutorul Lui bineinteles. E greu deoarece nu am trecut printr-o trauma asa mare cu un om oarecare, ci cu duhovnicul nostru, cu o persoana foarte apropiata sufleteste de noi, si mai greu este ca tot ce are legatura cu credinta ne aminteste de toate prin cate am trecut, cand intram intr-o biserica, cand stam la slujba, cand vedem un preot in reverenda, cand vedem un monah,un arhiereu, cand cumparam o carte religioasa, cand ne uitam la o icoana, cand mergem sa ne spovedim, cand ne Impartasim…

TOATE ne amintesc ca in parcursul anilor am trecut cu fostul duhovnic  prin ceva similar, ne amintim cuvinte, sfaturi, daruri, predici, oriunde am fi si orice am vedea ne vor aminti despre trecut. E important sa iertam dar nici sa mai permitem sa mai trecem prin asa abuzuri mai ales de la un preot duhovnic. Sa ne pastram demnitatea de oameni si sa nu mergem in iad dupa altii, ne rugam pentru ei si pentru noi si la urma doar Hristos salveaza suflete, El s-a jertfit pentru noi! 

Sa ne mai auzim cu bine! O sa va pomenesc la rugaciunile mele, sa aveti nadejde in Dumnezeu! 

Ca un cuvant de intarire in dragostea lui Dumnezeu: Amintiti-va ca lui Iuda i-a spus Hristos „prietene” pana in ultimul moment, chiar si in Gradina Ghetsimani, si-ar fi dorit sa-l mantuiasca, dar nu poti baga pe cineva in Rai cu forta! E alegerea fiecaruia carui domn slujeste.

Sa ajungeti Ziua Invierii cu bucuria lui Hristos si cu pacea Lui! Ca El ne daruieste nu precum ne dau oamenii de pe pamant.

Doamne ajuta, sanatate si bucurii duhovnicesti!

”Ma opream din cauza durerii amintirilor”

”Fostul duhovnic ce l-ati avut sufera de aceasta tulburare”

1 comentariu

Mariana Ungureanu

ce bine ca avem in noi DUH SFANT de la Dumnezeu si putem sa trecem peste asemenea monstruozitati!!!

Lasă un răspuns