Noua mea pasiune

Am multe pasiuni care îmi înfrumusețează viața, pe care vi le voi prezenta… în timp. Astăzi însă, vreau să vă vorbesc despre noua mea pasiune pentru turmalină.

Am descoperit-o de ceva timp, dar primele obiecte pe care am vrut să le achiziționez și – surpriză – le-am primit în dar, au fost un colier și o brățară cu turmalină. Asta se întâmpla în vară și tot în vară am descoperit site-ul

https://www.tratamentenaturiste.ro/despre-terapeutul-nicu-ghergu/, care a devenit unul dintre site-urile mele preferate.

Administratorul acestui site este terapeutul Nicu Ghergu – un om minunat -, care mi-a devenit prieten. Am mai scris despre domnia sa (linkul mai jos), despre căutătorul neobosit cu o energie foarte bună. Între timp am avut onoarea să interacționez și cu familia sa, o familie frumoasă în care domnește iubirea.

Am discutat subiecte foarte interesante cu terapeutul Nicu Ghergu, pe care le voi împărtăși cu voi în măsura timpului disponibil, pentru a vă bucura și a vă folosi de ele. Mie mi-au fost de mare folos, din acest motiv sunt sigură că și pe voi vă vor ajuta.

Într-o zi vorbeam cu bunul terapeut despre pasiunea mea pentru turmalină, despre efectele ei, despre alte și alte lucruri.

În următoarea zi am primit în dar, de la domnia sa, o mască pentru ochi cu turmalină și magneți și o eșarfă albă cu turmalină. I-am mulțumit și încă îi mai mulțumesc și acum. M-am bucurat foarte mult. Doar când le-am văzut mi-au și dat o stare foarte bună. Bineînțeles că le-am și folosit, iar pentru mine sunt chiar benefice, chiar funcționează.

Cei care mă cunoașteți și cei care îmi urmăriți blogul de mult timp știți că sunt o persoană, pentru unii, periculos de sinceră, așa că… puteți fi siguri că nu aș promova niciodată un produs care nu m-ar convinge, indiferent cât de mare ar fi sponsorizarea. Structura mea interioară și educația pe care am primit-o nu-mi permit să aleg câștigul în defavoarea conștiinței.   

Și dacă tot am ajuns la acest subiect, vreau să vă spun că, de-a lungul timpului, am primit oferte pentru a promova diverse produse pe care nu le folosesc.

Spre exemplu, am primit o ofertă pentru a promova produse din carne. Când le-am spus că nu pot face așa ceva, deoarece sunt aproape vegană (și spun aproape, pentru că mai consum încă miere), am primit replica: ”Păi și cu ce vă încurcă? Primiți sponsorizarea și promovați produsele fără să le consumați.” 😊

Poate pe alții nu-i încurcă și poate nici pe mine nu ar trebui să mă încurce, dar… ce să vedeți (!)… mă încurcă rău. Adică, atunci când merg la cumpărături ocolesc galantarele ticsite de carne, pentru că mă doare durerea acelor animale sacrificate, și eu să promovez produse din carne pentru bani? NICIODATĂ, indiferent în ce impas financiar aș fi. Și acesta este doar un exemplu.  

Revenind la produsele primite de la terapeutul Nicu Ghergu, care pot fi găsite pe site-ul https://www.tratamentenaturiste.ro/despre-terapeutul-nicu-ghergu/, pot să spun că sunt deja o răsfățată.

Când vreau să mă refugiez într-un lan de lavandă, folosesc masca pentru ochi cu levănțică, atunci când vreau să folosesc o mască în scop terapeutic trec la masca pentru ochi cu turmalină și magneți.

Și… bineînțeles că răsfățul continuă cu brățara, colierul și delicata eșarfă cu turmalină.

La început am amintit că am pasiuni care îmi înfrumusețează viața. Vă mai descopăr una… acum. Sunt o mare colecționară de eșarfe 😊. Într-o zi o să vă prezint colecția mea. Așa că… eșarfei cu turmalină i-am spus deja: bun venit în draga mea colecție!

Poveste de vară

 

Lasă un răspuns