Nopți cu… Teodosie…

Ce lume!!! Ce oameni!!!… Domnul jurnalist Constantin Cumpănă… nu a avut de lucru și a postat ceea ce vedeți! M-a făcut să devin… nostalgică. (Nu sunt, dar spun că sunt. Pare mai interesant, nu?) Mi-a amintit de nopțile petrecute cu Teodosie. Nopți de neuitat… Și cum aș putea să uit acele nopți? Ele îmi aduc aminte de cât de bătută în cap am fost… :))))

Mă uitam la el ca la Dumnezeu și eram onorată că-mi petrec nopțile (destule) lângă un ”sfânt”.

Știu că sunt multe îndrăgostite de barba lui Teodosie. Fiți liniștite! Nu-i pieptănam barba, de asta se ocupa preferatul momentului, pt că el a avut la fiecare moment – un preferat. Poezii, da… îi mai ”șopteam”, dar… ce sunteți așa de curios, Domnule jurnalist? Nu putem să avem și noi secrete? 🙂

De curând, într-o noapte neagră din viața lui neagră, Teodosie a pus-o pe ”Mara” să-i scrie ÎPS Calinic, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților. Voia o explicație. Voia să știe ce am eu cu Teodosie, cu ”Biserica” (pt că mai nou el e și Biserica). ”Mara”, draga mea, de ce nu-l întrebi pe idolul tău de ce a ”divorțat” de mine? (Slavă Domnului că a făcut asta).

ÎPS Calinic a răspuns foarte elegant. A spus, printre altele, că nu cunoaște motivele ”divorțului spiritual”. Eiii… atât mi-a fost. M-a inspirat și ”m-a răscolit” expresia. Așa că, măi, Teodosie, m-am gândit la ”mariajul nostru spiritual”… 20 de ani de ”iubire”, ani în urma cărora ”s-a născut copilul nostru” – ”Mai mult decât o carte – Adevărul”, volumul 1.

Când ai ”divorțat” de mine… știi… eram ”însărcinată”. Urmează să se ”nască” cel de-al doilea copil al nostru, ”conceput” din iubire și ”născut” din trezire – ”Mai mult decât o carte – Adevărul”, volumul 2. Când ”va întreba” de tine, ce-i spun? Măcar să vii să-l recunoști… ”iubire”!!!… 🙂 ”Copilul nostru” are nevoie de tată… ”TATI”… Doar tu știi cât valora acest cuvânt…

”Mi-e dor” de tine. Se simte, nu? Nu știu ce să mai fac?!? M-am rugat și la ”Sf.” Mircea… :)))) nu-mi trece. Dacă mă rog la ”Sf.” Prâslea cel Voinic și merele de aur, o fi bine?

Dacă am glumit până acum, acum vorbesc foarte serios. Ți-am spus și-ți repet. Vreau doar să îndrept lucrurile. Atât. Dacă nu m-ai fi încurajat / presat să scriu volumul 1, pt că aveai nevoie de o carte înainte de proces, (știi bine ce mi-ai spus), chiar dacă ”divorțai” de mine, îmi vindecam în tăcere rănile. Deși am tăcut un an, an în care nu știam ce să fac, nu înțelegeam de ce s-a întâmplat și cum, tu m-ai amenințat în fel și chip. De ce? Pt că aveam o singură ”vină”, aceea de a fi aflat adevărul despre tine.

Îți dau un sfat prietenesc, ”iubire”, 🙂 nu-ți mai pune cățelele să latre la mine! Tu nu știi cum funcționez? Tu nu știi că dacă sunt amenințată, jignită etc., nu tac? Dimpotrivă, mă iriți și mai mult și mă faci să spun și lucruri pe care nu mi-am propus să le spun.

La un moment dat mă voi opri. Dar momentul acela îl voi hotărî eu… în funcție de comportamentul tău. Ai semănat vânt, când eu încă eram la pământ, acum asumă-ți!  

Vorbesc foarte serios. Mi-am propus să nu spun TOT ADEVĂRUL și mai ales mi-am propus să nu fac nimic public din ceea ce știi că am și mai ales din ceea ce nu știi, dar NU MĂ MAI PROVOCA! Atât îți spun! Cu toate că ai merita să te calc în picioare pt toate minciunile pe care le-ai spus despre mine și ai merita să spun tot adevărul, nu o voi face din mai multe considerente pe care le voi enumera în alt articol.

Când te mai apucă așa… o pornire răutăcioasă asupra mea, citește ”Acatistul Sf. Mircea” :)))) și poate îți trece. Dacă nu, ia o doză de Red Bull.

”IPS Calinic… vă atacă…”

”Sfântul” Prost…

Șocant!!!

Lasă un răspuns